ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Βασίλης Καρράς: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή
LIFESTYLE

Ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα, δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Η ταλαιπωρία με την υγεία του ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2022, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και παρακολουθείτο από γιατρούς, κάνοντας θεραπείες.
Ωστόσο ο αγαπημένος ερμηνευτής μπήκε εκ νέου το 2023 στο νοσοκομείο δίνοντας τεράστια «μάχη». Εν τέλει ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον Οκτώβριο και βρίσκεται σπίτι του.
Βασίλης Καρράς: Η κατάσταση της υγείας του
Δημοσιεύματα ήθελαν την υγεία του Βασίλη Καρρά να επιδεινώνεται μετά το εξιτήριο, γεγονός που διέψευσε ο δικηγόρος και στενός του φίλος, Γρηγόρης Κωτσόπουλος.
Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος και πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή, ξεκαθάρισε ότι ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να κάνει κάποιες θεραπείες για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, και ότι κάθε δημοσίευμα περί επιδείνωσης της κατάστασής του είναι ψευδές.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πριν την προβολή των σχετικών δηλώσεων είπε: «Ο Βασίλης συνεχίζει τις θεραπείες που κάνει με γενναιότητα και μαθαίνω ότι πάνε πάρα πολύ καλά. Τώρα αυτά που θα πω, δεν κάνει να τα πω, αλλά θα τα πω, δεν πειράζει. Μαθαίνω ότι η ιατρική ομάδα που τον κουράρει είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία των θεραπειών του».
«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως. Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και φίλος του Βασίλη Καρρά.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του «Πρωινού», ο Βασίλης Καρράς, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του album, ετοιμάζει αυτόν τον καιρό και την αυτοβιογραφία του, την οποία, μάλιστα, γράφει μόνος του.
Πηγή: instanews.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 22:50
Κόκκαλης: Ψηφιακό «μπλόκο» αφήνει αγρότες χωρίς αφορολόγητο, επιδοτήσεις και επιστροφή πετρελαίου - ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 22:43
Δήμος Λαρισαίων : Η αλήθεια για τα κοινόχρηστα ποδήλατα και οι πολιτικοί «Πινόκιο» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 28.05.2026 | 22:35
«Ζαλίζουν» οι απάτες ανά την Ελλάδα σε βάρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: 1.151 κατηγορούμενοι, 92 συλλήψεις και ζημιά άνω των 19 εκατ. ευρώ - ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 22:18
Γ. Ρούντας: «Ποιος αποφάσισε να γίνει ο Οθωμανός Μπαρμπαρόσα «τουριστικό προϊόν» στη Λέσβο;» - ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 22:10 | video
Φάρσαλα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους και τη βροχή - χαλάζι στο Δίλοφο (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.05.2026 | 22:03
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ψυχολογική υποστήριξη υποψηφίων και των οικογενειών τους στη Θεσσαλία - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.05.2026 | 21:57
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει την κυκλοφορία με δύο νέους κυκλικούς κόμβους - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 28.05.2026 | 21:40
Στο επίκεντρο της Αυτοδιοίκησης οι Δήμοι της Θεσσαλίας – Σακκάς: Νέα δεδομένα με τον Κώδικα του Υπουργείου Εσωτερικών
- ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 11:19
Θλίψη στη Λάρισα: 58χρονη έφυγε από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 19:05
Συναγερμός έξω από τη Λάρισα: φορτηγό ξήλωσε γέφυρα στην Βόλου και έπεσε σε μάντρα-ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 08:23
Θρήνος στο Ελευθέριο για το θάνατο του 15χρονου Στέλιου Αράπη σε τροχαίο-σήμερα η κηδεία του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.05.2026 | 09:16
Σύγκρουση δύο ΙΧ στα φανάρια του Καράμπαλη, στην είσοδο της Καρδίτσας (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 27.05.2026 | 14:33
Δεν πέρασε η αναδιάρθρωση, αποχωρεί η διοίκηση της ΑΕΛ - ΛΑΡΙΣΑ | 27.05.2026 | 08:29
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 28.05.2026 | 10:55
Η συγκινητική ανάρτηση της Χρύσας Βουλγαράκη για τη φίλη της Σοφίας Πασχαλούδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 27.05.2026 | 09:54
Κάτω από τον ήλιο με 30+ βαθμούς χωρίς ένα κιόσκι στη δίκη των Τεμπών δημοσιογράφοι και τεχνικοί (ΦΩΤΟ)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed