ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Θρήνος στο Μεσολόγγι για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή
«Καθάριζαν η κόρη μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της άτυχης Άννας, που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής στο Μεσολόγγι καθαρίζοντας κρεατομηχανή κρεοπωλείου, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.
Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.
Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε συγγενικό σπίτι.
Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
Προανακριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 15.09.2025 | 14:20
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρεμιέρα με εντάσεις – Πρόεδρος ο Νικολακόπουλος - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2025 | 13:49
Καμένα Βούρλα: Ξέσπασε φωτιά, σηκώθηκαν τρία εναέρια - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2025 | 13:39
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύονται Ferrari, Porsche, 30 αυτοκίνητα και 11 ακίνητα της Πόπης Σεμερτζίδου και συγγενών της - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 12:53
Δήμος Λαρισαίων και περιφέρεια ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2025 | 12:28
Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκίδα: Νεκρός 33χρονος μοτοσικλετιστής -«Το παιδί εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά» - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2025 | 12:19
Συγκέντρωση συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών στα Δικαστήρια Λάρισας - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2025 | 12:13
Υπόθεση Novartis: Ένοχοι Δεστεμπασίδης και Μαραγγέλη, αποφάσισε το δικαστήριο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.09.2025 | 11:24
Καραλαριώτου: Η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό της Φαρκαδόνας
- ΒΟΛΟΣ | 14.09.2025 | 14:14
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρή 48χρονη σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία - ΕΛΛΑΔΑ | 14.09.2025 | 14:33
Καιρός: Πολύ δυσάρεστα νέα από τον Γιώργο Τσατραφύλλια - «Καμπανάκι» για τις βροχοπτώσεις - ΒΟΛΟΣ | 14.09.2025 | 14:52
Βόλος: Χτύπησε την πρώην σύζυγό του με σφυρί στο κεφάλι - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 14.09.2025 | 09:57
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικογραφία για έξι βουλευτές - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2025 | 10:20
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τα Φάρσαλα - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.09.2025 | 14:45
«Μαύρα σύννεφα» πάνω από την αγροτιά της χώρας από τη συμφωνία Mercosur και το ReArm Europe - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 14.09.2025 | 14:21
Αντιδράσεις για την πρόταση Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ για κατάργηση των ΚΥΔ – Στον αέρα 4.000 εργαζόμενοι - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2025 | 10:09
«Έφυγαν» από τη ζωή έξι Λαρισαίοι