ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Θρήνος στο Μεσολόγγι για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή
«Καθάριζαν η κόρη μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της άτυχης Άννας, που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής στο Μεσολόγγι καθαρίζοντας κρεατομηχανή κρεοπωλείου, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.
Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.
Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε συγγενικό σπίτι.
Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
Προανακριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.
- ΕΛΛΑΔΑ | 05.04.2026 | 20:09
Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονος βρέθηκε απαγχνονισμένος στο σπίτι του - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;» - ΒΟΛΟΣ | 05.04.2026 | 18:38
Με λαμπρότητα η Κυριακή των Βαΐων στον Βόλο(video) - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 05.04.2026 | 18:26
Δημ. Ωδείο Λάρισας: Απόψε μια σπάνια διεθνής συνάντηση σαξοφώνου υψηλού επιπέδου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:21
Λευτέρης Πετρούνιας: Χρυσός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:12
Το μήνυμα Κουρέτα προς νέο υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης: να είναι προσεκτικός με τη Θεσσαλία. Έχει τις περισσότερες εξαγωγές - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 16:03
Ζωντάνεψε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η αγορά στη Λάρισα με ανοιχτά τα μαγαζιά (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 14:22
Διαψεύδει ο Πλακιάς την Κωνσταντοπούλου ότι αστυνομικοί άσκησαν βία στον Ρούτσι στη δίκη για Τέμπη: Ήμουν εκεί, μη λες ψέματα
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 12:55
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές – Στα 74 ευρώ το στρέμμα η ενίσχυση στο βαμβάκι - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.04.2026 | 14:09
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από Μεγάλη Πέμπτη με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 13:42
Έφυγαν από τη ζωή πέντε Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 16:03
Ζωντάνεψε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η αγορά στη Λάρισα με ανοιχτά τα μαγαζιά (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 00:53
Μπαλτζώης: Ο Τραμπ «τελειώνει» Ιράν και NATO - ΤΡΙΚΑΛΑ | 05.04.2026 | 12:09
«Λύγισε» ο Νίκος Πλακιάς για τα κορίτσια του: «Πάντα αυτές οι θέσεις στο τραπέζι θα είναι αδειανές» (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 13:44
Εγκαινιάστηκε το μικροβιολογικό εργαστήριο του Στεφ. Εσκίογλου στη Λάρισα - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;»











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed