ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πόλεμος ανακοινώσεων Κούγια- Νταβέλη για την ιδιοκτησία της ΑΕΛ
Ο Νταβέλης μιλά για «εταιρεία λαϊκής βάσης» την ώρα που ο Κούγιας ζητά χρωστούμενα 300.000 ευρώ!

Εξελίξεις πυροδότησε στα διοικητικά της ΑΕΛ η παρουσία του Αλέξη Κούγια την περασμένη Κυριακή στις κερκίδες του AEL FC Arenna , όπου παρακολούθησε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του Ηρακλή Λάρισας. Οι δηλώσεις στη συνέχεια του ποινικολόγου και πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ στην "Ελευθερία" πως "είμαι έτοιμος να αγοράσω πάλι τις μετοχές της ΑΕΛ"είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά του νέου ιδιοκτήτη Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του "Καλή επιτυχία στον κύριο Κούγια στα εκτός Λάρισας καθήκοντά του".
Θυμίζουμε ότι στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας ο ισχυρίζεται πως ο νέος ιδιοκτήτης δεν του έχει πληρώσει 300.000 ευρώ αλλά και πως είναι έτοιμος να… αγοράσει ξανά τις μετοχές της ΑΕΛ με τις 44 ισόποσες μηνιαίες δόσεις με τις οποίες παραχώρησε την ομάδα στον κ. Νταβέλη!
Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας μεταξύ άλλων σε σημερινή του δήλωση στην “Ελευθερία” αναφέρει: “Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αντί αυτής της εντελώς ανοήτου ανακοίνωσης (σ.σ. που εξέδωσε για την παρουσία του στο γήπεδο ο κ. Νταβέλης) καλά θα κάνει να μου πληρώσει τα περίπου 300.000 ευρώ που μου οφείλει, αφού η τελευταία καταβολή προς εμένα, ακόμα και χρημάτων τα οποία εισέπραξε για λογαριασμό μου, και καθυστερούν εδώ και τέσσερις μήνες. Δυστυχώς ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος. Από δικά του λεφτά ο συμπαθέστατος Αχιλλέας Νταβέλης έχει καταβάλει σε μένα πέντε μήνες 32.000 ευρώ, παρακρατεί αυτή τη στιγμή 100.000 ευρώ που εισέπραξε για λογαριασμό μου και φυσικά έχει καταβάλει για υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε, οι οποίες δεν υπολογίστηκαν στο τίμημα, το ποσό των 600.000 ευρώ. Γιατί πληροφορήθηκα από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λαμπρογεώργο να ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλει τρία εκατομμύρια ευρώ. Εγώ είμαι έτοιμος ακόμα και σήμερα να αγοράσω πάλι τις μετοχές καταβάλλοντας σ’ αυτόν όσα χρήματα έχει καταβάλει μέχρι σήμερα για την ΑΕΛ σε 44 δόσεις, όπως εγώ του πούλησα τις μετοχές μου.”
Μετά τις παραπάνω δηλώσεις, ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Αχιλλέας Νταβέλης εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου ξεκαθαρίζει πως η ομάδα δεν πωλείται, αλλά αποφεύγει να κάνει αναφορά στις αιτιάσεις του πρώην προέδρου για τις οφειλές του προς αυτόν.
Επιπλέον, πυροδοτεί από την πλευρά του μία νέα «βόμβα», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο οι νυν μέτοχοι (ο ίδιος δηλαδή και ο αδελφός του) να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις μετοχές τους “στη λαϊκή βάση της πόλης που λέγεται Λάρισα”!
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η οικογένεια Νταβέλη παρά τα αποδεδειγμένα χρέη των εκατομμυρίων ευρώ που συνειδητά πλήρωσε και θα συνεχίσει να πληρώνει, για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλώνει υπεύθυνα ότι περίπτωση πώλησης της ΑΕΛ δεν υφίσταται όσο ο ήλιος ανατέλλει στην Ανατολή και δύει στη Δύση.
Μόνο μία περίπτωση μπορεί να υπάρξει: να προσφέρουν οι νυν μέτοχοι αφιλοκερδώς τις μετοχές τους στη λαϊκή βάση της πόλης που λέγεται Λάρισα!
Και επειδή φαίνεται, ότι αυτή η σκέψη μας είναι που αρχίζει και προκαλεί σε κάποιους τρόμο, ας συνειδητοποιήσουν ότι από αυτό που φοβούνται δεν θα γλυτώσουν! Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι: η ΑΕΛ ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται! Για την οικογένεια Νταβέλη οι μετοχές της ομάδας δεν είναι εμπορεύσιμο είδος.”
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 12:54
Γεμάτη ατζέντα για Άδωνι στη Λάρισα – Rontis, ΤΕΠ ΓΝΛ, Πανεπιστημιακό και Τύρναβος Στη Λάρισα την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 12:41
Στον Τύρναβο την Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης- θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.09.2026 | 12:03
Κουρέτας: «Η Θεσσαλία ήταν το 19ο αιώνα παγκόσμιο κέντρο φαρμακευτικής» - ΒΟΛΟΣ | 14.09.2026 | 11:45
Συνεχίζει ν’ αντιδρά ο σύλλογος Γονέων του 14ου Δημοτικού Βόλου στη συγχώνευση τμημάτων - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 11:27
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η 19η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Ένα τριήμερο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία - ΕΛΛΑΔΑ | 14.09.2026 | 11:19
Κατασχέθηκαν 20 τόνοι ακατάλληλου κονσερβοποιημένου ψαριού από την Τουρκία - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 11:09
Ενημέρωση για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των Εργαζομένων στο Γενικό Λάρισας-button για επιθέσεις σε εργαζόμενους(ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.09.2026 | 10:48
Τα καύσιμα «καίνε» τη Θεσσαλία-Από το χωράφι και τα φορτηγά μέχρι τα εργοστάσια και τις εξαγωγές
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 09:37
Ισχυρό σήμα ανόδου σε βαμβάκι, καλαμπόκι και σιτάρι, νέα επενδυτικά εργαλεία «ξυπνούν» τις αγροτικές επιχειρήσεις - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 17:23
Τιμές αγροτικών προϊόντων: Πού κλείδωσαν βαμβάκι, καλαμπόκι και σιτηρά - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 09:24
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από την ζωή 47χρονη μητέρα - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 11:06
Όταν η οικονομία στα διόδια γίνεται κίνδυνος για όλους με τις νταλίκες στους παραδρόμους της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 10:33
Από το ΤΕΙ στο Πανεπιστήμιο: Τι απέμεινε από τη φοιτητούπολη της Λάρισας - ΕΛΛΑΔΑ | 13.09.2026 | 17:08
Αλλαγή του καιρού: Τι είναι το «Mediterranean tropical-like cyclone» που κινείται προς την Ελλάδα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 21:16
Σε εξέλιξη ο αλωνισμός καλαμποκιού, προβληματισμός παραγωγών με τις χαμηλές τιμές και το μεγάλο κόστος - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 09:46
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed