ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Τέμπη - Στην αντεπίθεση ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου: «Θέλουν να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!»
O σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο επιθεωρητής Λάρισας περνά στην αντεπίθεση

Οι έρευνες για τα λάθη και τις παραλείψεις μετά την τραγωδία των Τεμπών κινούνται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς κανείς μέχρι στιγμής να έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της Ελλάδας.
O σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο επιθεωρητής Λάρισας, πως δηλαδή ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εκπαίδευσαν τον προφυλακισμένο σταθμάρχη περνά στην αντεπίθεση.
"Είμαι έτοιμος να κάνω βάρδια μόνος μου. Βάλτε με στο πρόγραμμα". Πάνω σε αυτά τα λόγια του προφυλακισμένου σταθμάρχη, που αποκάλυψε το Star φαίνεται πως θα βασίσει μεγάλο μέρος της απολογίας του ο επιθεωρητής Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επικαλεστεί διάλογό του με τον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου, Γιώργο Ζήντρo, που τον διαβεβαίωνε ότι ο προφυλακισμένος μπορούσε να κάνει βάρδια μόνος του.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Ζήντρος πέρασε στην αντεπίθεση. Μιλώντας στο Star ισχυρίζεται πως θέλουν να τον τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί για λάθη δικά τους.
"Γιατί να έχω ευθύνη, δεν κατάλαβα. Μακάρι να τον εκπαίδευα εγώ. Μακάρι να περνούσε από τα χέρια μου, αλλά δεν τον έστειλε σε εμένα. Τον έστειλε στην Καλαμπάκα που δεν έχει πίνακα να μάθει. Τι να μάθει στην Καλαμπάκα; Τον έστειλε στο Λιτόχωρο που δεν έχει πίνακα, έχει πίνακα χαλασμένο δηλαδή. Τι να μάθει στο Λιτόχωρο; Εκεί ένα μωρό να πήγαινε θα μάθαινε τα βασικά", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά, οι συγγενείς των θυμάτων θέλουν να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη ζητήσει από έμπειρους πραγματογνώμονες να ερευνήσουν κάθε πτυχή των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δύστυχημα.
"Στην απολογία του ο σταθμάρχης είπε μία φράση που πέρασε απαρατήρητη. "Από όσους δώσαμε εξετάσεις δεν κόπηκε κανείς". Αυτό το "δεν κόπηκε κανείς" είναι πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί οι εξετάσεις ενδεχομένως δεν είναι πραγματικές που αξιολογούν εάν κάποιος κάνει καλά ή άσχημα τη δουλειά του είναι ενδεχόμενως εικονικές γιατί προφανώς περνάνε όλοι", δήλωσε ο διευρευνητής ατυχημάτων, Κώστας Λακαφώσης.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 13.12.2025 | 19:29
Ήττα για την ΑΕΛ στη Λιβαδειά (3-0) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 13.12.2025 | 18:54
Έλενα Παπαρίζου: Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο -«Θα επιστρέψω πιο δυνατή» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 13.12.2025 | 18:52
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΠΑΘΕ στη Λάρισα λόγω αγροτικών μπλόκων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 13.12.2025 | 18:42
Νέα έκκληση για διάλογο από την κυβέρνηση, ενώ οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και στέλνουν λίστα αιτημάτων στον πρωθυπουργό - ΛΑΡΙΣΑ | 13.12.2025 | 15:25
Αρνούνται τη συνάντηση στο Μαξίμου και στέλνουν τα αιτήματα ζητώντας γραπτές δεσμεύσεις οι αγρότες στη Νίκαια - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.12.2025 | 14:56
Ενισχύσεις de minimis ύψους 2,1 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς μηδικής στον Έβρο και βιομηχανικής τομάτας στην Ημαθία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.12.2025 | 14:48
Η νέα ΚΑΠ πρέπει να ενδυναμώνει τους αγρότες και να κάνει την καινοτομία προσβάσιμη σε όλους - ΛΑΡΙΣΑ | 13.12.2025 | 14:37
Εγκαίνια Αρχοντικού Γεωργίου Σβαρτς στα Αμπελάκια
- ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:37
Θλίψη στην Kαρυά Ελασσόνας: 43χρονος «έφυγε» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 09:33
Έφυγαν από τη ζωή πέντε Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 12.12.2025 | 15:21
Τραγωδία στο κέντρο της Λάρισας – Νεκρός 54χρονος μετά από πτώση από ταράτσα - ΒΟΛΟΣ | 12.12.2025 | 11:18
Θρήνος στον Βόλο- Έφυγε από τη ζωή 21χρονος - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 12.12.2025 | 09:53
Καταργείται η βασική και αναδιανεμητική από το 2028. Από 14 έως 24 ευρώ η επιδότηση στο στρέμμα (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.12.2025 | 11:23
Τα χωριά της Θεσσαλίας «πονάνε»: Ένα απέραντο… σφαγείο, ούτε κέφι ούτε λεφτά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 13.12.2025 | 09:22
Η ΚΥΑ για το φυτικό κεφάλαιο στη Θεσσαλία για τις ζημιές από το «Ντάνιελ» - τα ποσά ανά καλλιέργεια - ΛΑΡΙΣΑ | 13.12.2025 | 15:25
Αρνούνται τη συνάντηση στο Μαξίμου και στέλνουν τα αιτήματα ζητώντας γραπτές δεσμεύσεις οι αγρότες στη Νίκαια











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed