ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Τέμπη - Στην αντεπίθεση ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου: «Θέλουν να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!»
O σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο επιθεωρητής Λάρισας περνά στην αντεπίθεση

Οι έρευνες για τα λάθη και τις παραλείψεις μετά την τραγωδία των Τεμπών κινούνται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς κανείς μέχρι στιγμής να έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της Ελλάδας.
O σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο επιθεωρητής Λάρισας, πως δηλαδή ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εκπαίδευσαν τον προφυλακισμένο σταθμάρχη περνά στην αντεπίθεση.
"Είμαι έτοιμος να κάνω βάρδια μόνος μου. Βάλτε με στο πρόγραμμα". Πάνω σε αυτά τα λόγια του προφυλακισμένου σταθμάρχη, που αποκάλυψε το Star φαίνεται πως θα βασίσει μεγάλο μέρος της απολογίας του ο επιθεωρητής Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επικαλεστεί διάλογό του με τον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλου, Γιώργο Ζήντρo, που τον διαβεβαίωνε ότι ο προφυλακισμένος μπορούσε να κάνει βάρδια μόνος του.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Ζήντρος πέρασε στην αντεπίθεση. Μιλώντας στο Star ισχυρίζεται πως θέλουν να τον τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί για λάθη δικά τους.
"Γιατί να έχω ευθύνη, δεν κατάλαβα. Μακάρι να τον εκπαίδευα εγώ. Μακάρι να περνούσε από τα χέρια μου, αλλά δεν τον έστειλε σε εμένα. Τον έστειλε στην Καλαμπάκα που δεν έχει πίνακα να μάθει. Τι να μάθει στην Καλαμπάκα; Τον έστειλε στο Λιτόχωρο που δεν έχει πίνακα, έχει πίνακα χαλασμένο δηλαδή. Τι να μάθει στο Λιτόχωρο; Εκεί ένα μωρό να πήγαινε θα μάθαινε τα βασικά", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά, οι συγγενείς των θυμάτων θέλουν να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη ζητήσει από έμπειρους πραγματογνώμονες να ερευνήσουν κάθε πτυχή των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δύστυχημα.
"Στην απολογία του ο σταθμάρχης είπε μία φράση που πέρασε απαρατήρητη. "Από όσους δώσαμε εξετάσεις δεν κόπηκε κανείς". Αυτό το "δεν κόπηκε κανείς" είναι πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί οι εξετάσεις ενδεχομένως δεν είναι πραγματικές που αξιολογούν εάν κάποιος κάνει καλά ή άσχημα τη δουλειά του είναι ενδεχόμενως εικονικές γιατί προφανώς περνάνε όλοι", δήλωσε ο διευρευνητής ατυχημάτων, Κώστας Λακαφώσης.
- ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 14:30
Εκταφές σορών στα Τέμπη: Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο Παύλος Ασλανίδης - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 20.04.2026 | 14:24
Ο Δημήτρης Κουρέτας αισθάνεται τυχερός που προχωρά η δομή ανακουφιστικής φροντίδας για τους ασθενείς τελικού σταδίου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.04.2026 | 14:03
Νέα πυρά για την ύπαρξη πτυχίων στο ΥΠΑΑΤ - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:57
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:36
Aσκηση της Πυροσβεστικής σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 20.04.2026 | 13:20
Μαμάκος σε κατοίκους της Μάνδρας: Έργα αναβάθμισης αθλητικού Κέντρου και σύγχρονης παιδικής χαράς (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.04.2026 | 12:49
Ο Αθανάσιος Καββαδάς ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την παραίτηση Λαζαρίδη - ΒΟΛΟΣ | 20.04.2026 | 12:45
Καταγγελία για απλήρωτες υπερωρίες στην Καθαριότητα του Δήμου Βόλου
- ΒΟΛΟΣ | 19.04.2026 | 12:13
Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο 46χρονου - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 11:19
Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες έξω από τον Τύρναβο - ΕΛΛΑΔΑ | 19.04.2026 | 11:54
Αγρότης στο Κιλκίς αυτοκτόνησε λαμβάνοντας ισχυρό δηλητήριο - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 22:55
Δύο τραυματίες σε τροχαίο στον Βρυότοπο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.04.2026 | 09:42
Τακούδης: Διπλάσια ύψη βροχής φέτος στη Θεσσαλία σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πρώτο τετράμηνο (πίνακας) - ΛΑΡΙΣΑ | 19.04.2026 | 09:27
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.04.2026 | 12:02
Περιμένουν το de minimis οι παραγωγοί μηδικής για να ρεφάρουν - ΕΛΛΑΔΑ | 19.04.2026 | 17:04
Αλλάζει ο καιρός: Άστατος με νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες – Η ανάρτηση Καλλιάνου










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed