ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
H οικιακή βοηθός που έλεγε ότι ήταν «Αγία» – Πώς εξαπάτησε μάνα και κόρη με τις «υπερφυσικές της δυνάμεις»
Η 57χρονη οικιακή βοηθός από την Αλβανία

Μια απίστευτη ιστορία εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη μιας 57χρονης που για 7 χρόνια εξαπατούσε δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, καταφέρνοντας να τις πείσει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι μπορεί να καθαρίσει το μέλλον τους προς το καλύτερο.
Φυσικά η 57χρονη έκανε τα «μαγικά» της με το αζημίωτο αποσπώντας συνολικά πάνω από 120.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια καθώς και πολλά χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή.
Μάλιστα επειδή η επιχείρηση ήταν… κερδοφόρα, στο «κόλπο» είχε βάλει και 4 συγγενικά της πρόσωπα.
Οι δύο γυναίκες θύματα, τελικά κατάλαβαν την μεγάλη απάτη και έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία. Χθες μετά από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη η 57χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, ένας 44χρονος συνεργός της ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ηλικίας 42, 33 και 27 ετών, όλα συγγενικά της πρόσωπα.
Από οικιακή βοηθός «Αγία ελέω Θεού»
Όλα ξεκίνησαν πριν 8 χρόνια όταν 57χρονη σήμερα γυναίκα μπήκε στο σπίτι της οικογένειας ως οικιακή βοηθός αποκτώντας με τον καιρό φιλική σχέση με την μητέρα 68 ετών σήμερα και την κόρη 31 ετών.
Οι δύο γυναίκες μέσα από διάφορες δυσκολίες έγιναν ιδιαίτερα ευάλωτες ψυχολογικά γεγονός που αντιλήφθηκε η 57χρονη.
Έτσι από το 2016 άρχισε να τους εμφανίζεται ότι δήθεν έχει υπερεφυσικές δυνάμεις και ότι μπορεί να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα προβλέποντάς το μέλλον τους.
Χειρομαντεία, τήξη μετάλλων και μαγικά φυλαχτά
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι «Άγιο πρόσωπο» και ότι έχει αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις «ελέω Θεού».
Αρχικά άρχισε να εμφανίζει ψευδή γεγονότα ως πραγματικά και να πείθει τις δύο γυναίκες ότι μπορεί να καθορίζει το μέλλον ευνοϊκά προς αυτές.
Προκειμένου να κάνει τα «μαγικά» της χρησιμοποιούσε διάφορες τεχνικές όπως τη χειρομαντεία, την τήξη μετάλλων, την πώληση ειδικών λαδιών και φυλακτών με υπερφυσικές ιδιότητες.
Για όλα αυτά μητέρα και κόρη, κατέβαλαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και κοσμήματα ακόμα και ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές ως αποζημίωση στην 57χρονη.
Όλο αυτό το διάστημα ως βοηθοί της 57χρονης εμφανίζονταν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, που επίσης λάμβαναν αποζημίωση για τα «υπηρεσίες» τους.
Οι απειλές
Σε κάποιες περιπτώσεις που οι δύο γυναίκες αμφισβητούσαν ή καθυστερούσαν τις πληρωμές, εκείνη τις τρομοκρατούσε λέγοντας τους ότι εάν δεν ενέδιδαν, θα τους συνέβαιναν αρνητικά πράγματα όπως ασθένειες, προσωπικές και εργασιακές αποτυχίες κλπ.
Το τελευταίο διάστημα μητέρα και κόρη, άρχισαν αντιλαμβάνονται την μεγάλη απάτη εις βάρος τους και σταμάτησαν να δίνουν χρήματα στην 57χρονη.
Τότε αυτή τις απείλησε ότι αν δεν της δώσουν 80.000 ευρώ θα βάλει ανθρώπους να τις χτυπήσουν ακόμα και να τις σκοτώσουν.
Αυτό φαίνεται να ήταν και το μοιραίο λάθος της 57χρονης. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και χθες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας. Δόθηκε ραντεβού προκειμένου η 57χρονη να πάρει μια προκαταβολή 20.000 ευρώ και συνελήφθη μαζί με τον 44χρονο που ήταν μαζί της.
Πηγή: in.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 05.04.2026 | 20:09
Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονος βρέθηκε απαγχνονισμένος στο σπίτι του - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;» - ΒΟΛΟΣ | 05.04.2026 | 18:38
Με λαμπρότητα η Κυριακή των Βαΐων στον Βόλο(video) - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 05.04.2026 | 18:26
Δημ. Ωδείο Λάρισας: Απόψε μια σπάνια διεθνής συνάντηση σαξοφώνου υψηλού επιπέδου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:21
Λευτέρης Πετρούνιας: Χρυσός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:12
Το μήνυμα Κουρέτα προς νέο υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης: να είναι προσεκτικός με τη Θεσσαλία. Έχει τις περισσότερες εξαγωγές - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 16:03
Ζωντάνεψε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η αγορά στη Λάρισα με ανοιχτά τα μαγαζιά (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 14:22
Διαψεύδει ο Πλακιάς την Κωνσταντοπούλου ότι αστυνομικοί άσκησαν βία στον Ρούτσι στη δίκη για Τέμπη: Ήμουν εκεί, μη λες ψέματα
- ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 15:18
Θλίψη για την απώλεια καθηγητή στον Βόλο – Εφυγε μετά από γενναία αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 04.04.2026 | 13:47
Καρδίτσα: Τον «έκαψε» η μουσική και η λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.04.2026 | 21:50
Ο Κουρέτας είχε αποπέμψει τον κτηνίατρο ο οποίος αναφέρεται στους διαλόγους της Παπακώστα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.04.2026 | 14:57
Εκτός από τα 200 εκατ. των ενισχύσεων και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα σε 30.000 δικαιούχους - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 12:55
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές – Στα 74 ευρώ το στρέμμα η ενίσχυση στο βαμβάκι - ΛΑΡΙΣΑ | 04.04.2026 | 13:38
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 14:23
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.04.2026 | 14:09
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από Μεγάλη Πέμπτη με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed