ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
«Τον είδα στo γραφείο μου και κούτσαινε», λέει ο Χαυτούρας για τον επόπτη του ΟΣΕ
«Δεν γνώριζα τι θέση είχε στον ΟΣΕ ο επόπτης που ζήτησε άδεια»

Ο Νίκος Χαυτούρας μίλησε σχετικά με την αναρρωτική άδεια που έδωσε στον επόπτη του ΟΣΕ.
Ο Νίκος Χαυτούρας εξήγησε σε συνέντευξη του τον λόγο που έδωσε αναρρωτική άδεια στον επόπτη του ΟΣΕ. Ακόμη, ο γιατρός που ήδη έχει τεθεί σε αργία, ανέφερε πως δεν γνώριζε τι θέση είχε ο επόπτης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας είπε αρχικά ότι σέβεται την τραγωδία και τους νεκρούς, ενώ τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι ο επόπτης βρισκόταν σε επιτελική θέση.
«Δεν γνώριζα τη θέση του στον ΟΣΕ»
«Δόθηκε μία άδεια. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήταν φίλος, ήταν γνωστός. Δεν γνώριζα τη θέση του στον ΟΣΕ, νόμιζα ότι ήταν συνδικαλιστικά σε κορυφαία όργανα». «Πολλοί ασθενείς στην αγωνία τους για οτιδήποτε, ένα γνωστό εάν έχουν έρχονται στο νοσοκομείο. Με πήρε τηλέφωνο και με βρήκε πάνω στην κλινική. Εγώ δεν είχα εξωτερικά ιατρεία.
Χθες κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έγραψαν – και δυστυχώς δεν έλεγαν την αλήθεια – ότι εγώ έδωσα το παραπεμπτικό ή ότι εγώ έγραψα την άδεια, μόλις τον είδα ότι χώλαινε και είχε θέμα με τη μέση του, μπορεί να το έκανε και υπερβολικά αυτός εκείνη τη στιγμή. Δεν γνώριζα ότι είχε επιτελική θέση στη Λάρισα», είπε.
«Κλινικά αυτό είδα»
Ο κος Χαυτούρας είπε στο MEGA ότι είδε πολύ σύντομα τον επόπτη στο γραφείο του, ο οποίος κούτσαινε, και του είπε ότι υπέφερε από τη μέση του. Στη συνέχεια ο γιατρός τον έστειλε στα εξωτερικά ιατρεία.
«Κλινικά αυτό είδα. Δεν ήμουν σε χώρο εξέτασης, δεν μπορώ να απαγορεύσω να εισέρχεται κανείς μέσα στο νοσοκομείο. Τον έστειλα στα εξωτερικά ιατρεία κι έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία», είπε.
Δείτε το βίντεο
Η αναρρωτική άδεια
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της αναρρωτικής άδειας ο επιθεωρητής προσήλθε στο γραφείο του διευθυντή της Νευροχειρουργικής και του ανέφερε αδυναμία βαδίσματος. Παράλληλα, ζήτησε από συνάδελφό του ιατρό να του συνταγογραφήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, καθώς ο ίδιος δήλωνε αδυναμία συνταγογράφησης.
Ο επιθεωρητής προσήλθε με πόνους στη μέση καθώς όπως προκύπτει – πάντα από το έγγραφο της αναρρωτικής – είχε ιστορικό βαριάς κάκωσης με τραυματισμό κάτω άκρων.
Σημειώνεται πως ο φάκελος της ΕΔΕ διαβιβάζεται αμελλητί από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, στην Ανακρίτρια λόγω της σπουδαιότητας, τίθενται σε αναστολή καθηκόντων οι εμπλεκόμενοι γιατροί και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο.
in.gr
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 21:26
Πέρασε και από το Περιστέρι ο Βόλος (0-1) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 20:08
Ο Χρ. Τσιτσιρίγκος στη νέα διοίκηση της ΚΕΟΣΟΕ - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 20:02
Έπαιρνε και «φακελάκια» για ελέγχους πλοίων ο Λιμενικός που συνελήφθη στο Βόλο για ασέλγεια σε δύο ανήλικους - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 18:47
Μαξ. Χαρακόπουλος: Πληρωμές αγροτών για βγει από το τέλμα ο κάμπος – Επικοινωνία με Κ. Τσιάρα για χρονοδιάγραμμα - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 18:31
Επίτιμος Διδάκτορας της Ιατρικής Λάρισας ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος - ΕΛΛΑΔΑ | 09.11.2025 | 18:29
Βορίζια: Από ζήλια για μια επιδότηση ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα -Το οικογενειακό συμβούλιο που προηγήθηκε, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 18:22
Κέλλας: Tο χρονοδιάγραμμα πληρωμών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων- βασική, μέτρο 23, φυτικό κεφάλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου
- ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 16:38
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Κλεονίκη Βαλσαμοπούλου σε ηλικία 59 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 10:33
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 08.11.2025 | 11:54
Ο επίσημος εορτασμός της Πολεμικής Αεροπορίας στην 110 ΠΜ στη Λάρισα υπό καταρρακτώδη βροχή (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 08.11.2025 | 21:55
Έφτασαν οι πάνοπλοι αστυνομικοί στον Τύρναβο για τους Ρομά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.11.2025 | 10:28
Καμπανάκι για πληρωμή τσεκ -25 λόγω monitoring για 35.000 Θεσσαλούς αγρότες, αναγκαίες οι διορθώσεις - ΤΡΙΚΑΛΑ | 08.11.2025 | 21:52
Θρίλερ στα Τρίκαλα με άντρα που αναζητείται για υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΒΟΛΟΣ | 08.11.2025 | 14:58
Σοκ στον Αλμυρό: Τρία μικρά παιδιά έδεσαν 4χρονο, του κατέβασαν το παντελόνι και το τραβούσαν βίντεο σε live μετάδοση






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed