ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του -«Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»
SOCIAL MEDIA

Ούτε… την ψήφο της μητέρας του δεν θα βρεις στις επερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Τσιάρτας. Μπορεί η εν λόγω έκφραση να χρησιμοποιείται ως υπερβολή τις περισσότερες φορές, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απολύτως.
Αυτό διότι η μητέρα, αλλά και η αδερφή, του πρώην ποδοσφαιριστή προχώρησαν με ανακοίνωσή τους σε δημόσια αποδοκιμασία της επιλογής του να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.
Στη δήλωσή τους η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».
Μάλιστα, βγάζοντας ακόμα περισσότερο τον Βασίλη Τσιάρτα… στη σέντρα, η μητέρα του και η αδερφή του αναφέρουν πως «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».
«Είναι η ντροπή της οικογένειας»
Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, απαρατήρητη από το ελληνικό Twitter, το οποίο με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν.
«Τον Τσιάρτα δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του ούτε η αδερφή του» γράφει ένας χρήστης, ο οποίος περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.
«Είναι και επίσημα η ντροπή της οικογένειας» θα γράψει ένας άλλος, για να συμπληρώσει κάποιος «να πούμε πάλι μπράβο στις κύριες Τσιάρτα».
Όλοι χρήστες απλώς δίνουν συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες για αυτή τους την κίνηση, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που αναρωτιούνται πως γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει μεγαλώσει με αυτή τη μητέρα να εν τέλει να έχει γίνει «ομοφοβικός και ρατσιστής».
- ΔΙΕΘΝΗ | 21.01.2026 | 16:39 | video
Live Τραμπ στο Νταβός: Θέλουμε την ιδιοκτησία της Γροιλανδίας -Αχάριστοι οι Δανοί, χωρίς εμάς θα μιλούσαν Γερμανικά - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.01.2026 | 16:26
Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον Ε-65 λόγω χιονιού - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.01.2026 | 16:14
Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο -διαδηλώσεις χιλιάδων αγροτών στο Στρασβούργο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.01.2026 | 14:29
Στα λευκά η Θεσσαλία. Δείτε σήμερα από τις 2.30 ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 21.01.2026 | 14:21
Αγρότες: Σκέψεις για συλλαλητήριο στην Αθήνα – Για ανωμοτί καταθέσεις κλήθηκαν Ανεστίδης και Ρούζιος - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 21.01.2026 | 13:19
Αλάτι για τον παγετό μπορούν να προμηθεύονται οι δημότες Καρδίτσας - ΛΑΡΙΣΑ | 21.01.2026 | 13:10
Χρήστος Καπετάνος: Σύγχρονο Κέντρο Υγείας για Φάρσαλα – Έργο ζωής για την περιοχή, με ολοκλήρωση ανακαίνισης εντός του 2026 - ΛΑΡΙΣΑ | 21.01.2026 | 12:48
«Ήρθε η ώρα να φύγετε!»: Η αντίδραση του Β. Κόκκαλη στον ήχο του 112 στη Βουλή
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.01.2026 | 09:09
Τακούδης: Χιόνια αύριο σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και πιθανό σε Λάρισα, Βόλο- διαδοχικά κύματα μέχρι τέλη του μήνα (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.01.2026 | 18:24
Σε «κόκκινο συναγερμό» η Θεσσαλία και άλλες τέσσερις Περιφέρειες για την κακοκαιρία - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.01.2026 | 12:25
Tακούδης: Ασθενείς χιονοπτώσεις στις πόλεις Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου- ίσως το απόγευμα και στη Λάρισα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 20.01.2026 | 18:45
Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Δήμο Πύλης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.01.2026 | 10:05
Συνεδριάζoυν τo απόγευμα τα μπλόκα της Καρδίτσας και Νίκαιας για τη συνέχεια ή μη των κινητοποιήσεων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.01.2026 | 17:43
Σε εξέλιξη τα έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία στη διπλή σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη -Αυτοψία Κυρανάκη - ΒΟΛΟΣ | 20.01.2026 | 11:42
Συναγερμός στο νοσοκομείο Βόλου: Οι παιδιάτροι «μετακομίζουν» στη Λαμία - ΒΟΛΟΣ | 20.01.2026 | 09:52
Αποχωρούν σήμερα οι αγρότες από το μπλόκο των Μικροθηβών

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
