ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του -«Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»
SOCIAL MEDIA

Ούτε… την ψήφο της μητέρας του δεν θα βρεις στις επερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Τσιάρτας. Μπορεί η εν λόγω έκφραση να χρησιμοποιείται ως υπερβολή τις περισσότερες φορές, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απολύτως.
Αυτό διότι η μητέρα, αλλά και η αδερφή, του πρώην ποδοσφαιριστή προχώρησαν με ανακοίνωσή τους σε δημόσια αποδοκιμασία της επιλογής του να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.
Στη δήλωσή τους η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».
Μάλιστα, βγάζοντας ακόμα περισσότερο τον Βασίλη Τσιάρτα… στη σέντρα, η μητέρα του και η αδερφή του αναφέρουν πως «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».
«Είναι η ντροπή της οικογένειας»
Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, απαρατήρητη από το ελληνικό Twitter, το οποίο με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν.
«Τον Τσιάρτα δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του ούτε η αδερφή του» γράφει ένας χρήστης, ο οποίος περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.
«Είναι και επίσημα η ντροπή της οικογένειας» θα γράψει ένας άλλος, για να συμπληρώσει κάποιος «να πούμε πάλι μπράβο στις κύριες Τσιάρτα».
Όλοι χρήστες απλώς δίνουν συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες για αυτή τους την κίνηση, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που αναρωτιούνται πως γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει μεγαλώσει με αυτή τη μητέρα να εν τέλει να έχει γίνει «ομοφοβικός και ρατσιστής».
- ΒΟΛΟΣ | 13.01.2026 | 10:36
Βόλος: Θύμα επίθεσης από σκυλιά 60χρονος που πήγε για τρέξιμο - ΛΑΡΙΣΑ | 13.01.2026 | 10:24
Δήμος Λαρισαίων: Νέα παιδική χαρά στην Πλατεία Θρακών στη Γιάννουλη - Σήμερα η εκδήλωση - ΛΑΡΙΣΑ | 13.01.2026 | 10:06
Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 13.01.2026 | 10:02
Τακούδης: Έρχεται σιβηρικός αντικυκλώνας από ανατολάς το Σάββατο και θα δώσει χιόνια στη Θεσσαλία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.01.2026 | 09:53
Σε πορεία σύγκρουσης η κυβέρνηση με τα μπλόκα που λένε «όχι» στον διάλογο -Στις 3 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - ΛΑΡΙΣΑ | 13.01.2026 | 09:47
Τροχαίο με έναν τραυματία ξημερώματα στην παλιά οδό Λάρισας- Βόλου - ΛΑΡΙΣΑ | 13.01.2026 | 09:40
Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2026 διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου - ΛΑΡΙΣΑ | 13.01.2026 | 09:36
Δήμος Λαρισαίων: Νέες εργασίες στην οδό Παναγούλη για τον κυκλικό κόμβο – Σε ισχύ από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 10:08
Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 18:41
Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο κορίτσι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 11:09
Παγωμένη η... αγορά στην πρεμιέρα των εκπτώσεων στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 14:27
Ανατροπή: Το «σκληρό μπλόκο» της Νίκαιας δεν πάει στον διάλογο με Μητσοτάκη -Μαρινάκης: Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 12.01.2026 | 10:41
Ζητούν 25 εκπροσώπους μπλόκων αντί 20 στο ραντεβού με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, στον «αέρα» η συνάντηση - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 21:21
Ραγδαίες εξελίξεις στο μπλόκο Νίκαιας: Δεν πάνε αύριο Μαξίμου, ζητούν νέα συνάντηση και κλιμακώνουν τον αγώνα (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.01.2026 | 20:38
Όχι των αγροτών των μπλόκων Νίκαιας, Καρδίτσας σε συνάντηση με τον Μητσοτάκη απειλούν να κατέβουν με τρακτερ στην Αθήνα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 12.01.2026 | 18:52
Στον “αέρα” η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες – Τι καταγγέλλoυν Μαρούδας, Τζέλλας (video)
































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed