ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Καρδίτσας
Συνεχίζεται και κλιμακώνεται η δράση για βελτίωση των συνθηκών στα γήπεδα

Τη δική του αποτίμηση για τη συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης, αλλά και των δράσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί έκανε με ανακοίνωσή του χθες βράδυ, ο νεοσύστατος σύνδεσμος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Καρδίτσας.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Η συγκίνηση που νιώθουμε ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι μεγάλη!! Θα μιλούσαμε για νίκη αλλά έχουμε χάσει δύο συναθλητές μας μέσα στο γήπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, οπότε θα μιλήσουμε απλά για μια τεράστια κατάκτηση!
Στη δεύτερη συνέλευση του συνδέσμου την Πέμπτη 2 Φλεβάρη η αίθουσα του εργατικού κέντρου ήταν γεμάτη, σε πείσμα των λίγων που λοιδορούσαν αυτή τη προσπάθεια.
Εκεί βρεθήκαμε ερασιτέχνες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, προπονητές, μέλη διοικήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Πράγμα που καταδεικνύει ότι η κίνηση αυτή δεν είναι υποκεινούμενη από κανέναν αλλά σεβαστή από όλους.
Ή μάλλον σχεδόν όλους καθώς ΕΠΣ Καρδίτσας, σύλλογος προπονητών και ποσοστό των ΔΣ έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Η απόφαση που πάρθηκε το βράδυ της Πέμπτης ήταν η εξής:
• Να δοθεί άμεσα συνολική λύση για ύπαρξη απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα του νόμου που φιλοξενούν αθλητικές δραστηριότητες, όπως προβλέπει ο νόμος και γιατρό που γνωρίζει να το χειριστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.
• Επίσης να γίνονται επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω στον χειρισμό απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών ΚΑΡΠΑ ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε προπονητές, μέλη των ΔΣ και ποδοσφαιριστές προκειμένου να διασφαλίζεται η σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Σε αντίθετη περίπτωση, εμείς οι ποδοσφαιριστές δε θα συμμετάσχουμε σε κανένα παιχνίδι οποιασδήποτε διοργάνωσης.
ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.
Για την ορθή επικύρωση της παραπάνω απόφασης ενημερώθηκαν και καλέστηκαν το Σάββατο 4 Φλεβάρη στις 18:00 (σ.σ. σήμερα) στο Εργατικό Κέντρο (Ιεζεκιήλ 44) εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών από όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νόμου.
Όπως πάντα οι συναντήσεις μας είναι ανοιχτές προς όσους θέλουν να συνδράμουν στον αγώνα μας. Τέλος ενημερώνοντας για την συνάντηση που καλέσαμε και προκαλέσαμε με τους δημάρχους Καρδίτσας, Μουζακίου, Σοφάδων και Παλαμά , δεσμεύτηκαν ενώπιον της τριμελούς επιτροπής μας πως θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κάθε γήπεδο που φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες να εξοπλιστεί με απινιδωτή.
Σημαντική σημείωση ότι ο Δήμος Παλαμά προς τιμήν του ήδη είχε διευθετήσει το συγκεκριμένο ζήτημα!
ΥΓ: Τ ο δίκαιο είναι με το μέρος μας και το αυτονόητο θα επικρατήσει!! Όλοι σήμερα 4 Φλεβάρη στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο!!
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
- ΕΛΛΑΔΑ | 26.10.2025 | 23:48
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν ήξερε τίποτα» η πρώην σύζυγος του φερόμενου αρχηγού - Τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό - ΛΑΡΙΣΑ | 26.10.2025 | 23:37
Τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοποδηλάτη στη Βόλου από οδηγό ΙΧ - ΕΛΛΑΔΑ | 26.10.2025 | 22:38
Συγγενής του 52χρονου θύματος ο δράστης του φονικού στα Χανιά - Τον σκότωσε με δύο σφαίρες στο στήθος - ΒΟΛΟΣ | 26.10.2025 | 22:00
Σκιάθος: Viral νύφη έφτασε στην εκκλησία με περιπολικό (Βίντεο) - ΕΛΛΑΔΑ | 26.10.2025 | 21:29
Τραγωδία στην Κίσσαμο Χανίων -Τον πυροβόλησαν την ώρα που χόρευε στην πίστα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.10.2025 | 20:51
Κ. Χατζηδάκης: Τρία ορόσημα για να βγει ο αγροτικός τομέας από το «μνημόνιo» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.10.2025 | 20:47
Έρευνα της EFSA: Η ακρίβεια πιέζει, οι ζωονόσοι ανησυχούν, τα φυτοφάρμακα αντεπιτίθενται το νέο άγχος του καταναλωτή - ΛΑΡΙΣΑ | 26.10.2025 | 20:31
Στη φυλακή οδηγείται ακόμα ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.10.2025 | 10:33
Καρδίτσα: Σύλληψη υπευθύνου κτηνοτροφικής μονάδας που διατηρούσε ζώα με συμπτώματα ευλογιάς - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 26.10.2025 | 09:58
Παρατάνε αμάζευτα τα καστανοπερίβολα σε Κίσαβο και Πήλιο- νέα ασθένεια πλήττει τις καστανιές (video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.10.2025 | 20:51
Κ. Χατζηδάκης: Τρία ορόσημα για να βγει ο αγροτικός τομέας από το «μνημόνιo» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΛΑΔΑ | 26.10.2025 | 20:06
Νέα τραγωδία: Αγροτικό συγκρούστηκε με 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού – Ένας 21χρονος νεκρός και 2 τραυματίες, ο ένας 14 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 26.10.2025 | 11:51
Στη Μακεδονία ξηλώνουν ροδακινιές, μηλιές και βάζουν ακτινίδια, στη Λάρισα; (video) - ΒΟΛΟΣ | 26.10.2025 | 10:21
Νέα τραγωδία στο Πήλιο – 54χρονος κατέρρευσε ενώ μάζευε ελιές - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.10.2025 | 18:22
Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος από την Καρδίτσα με τα εγκαύματα από καυτό λάδι σε πρόσωπο και θώρακα -Υπέστη κι ανακοπή - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 26.10.2025 | 10:17
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι να τιμωρηθούν όσοι πήραν παράνομες επιδοτήσεις






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed