ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Άννα Βαγενά: Λύγισε μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν ένας άγγελος» (BINTEO)
Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για πάνω από 40 χρόνια

Στον καναπέ του «The 2night show» κάθισε το βράδυ της Τετάρτης (1/2) η Άννα Βαγενά. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέαμα και αναφέρθηκε στα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της Λουκιανού Κηλαηδόνη.
«Βλέπω το μέλλον. Θέλω να είμαι υγιής. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή υγεία. Θέλω να κάνω ταξίδια και ωραία πράγματα με τα εγγόνια μου. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήταν το βραβείο της ζωής μου», είπε αρχικά.
Και συγκινημένη πρόσθεσε: «Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει. Καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτάς μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και δεν περνάει δια… Πειραιώς, που λένε, και σιδήρου, αλλά αυτό είναι και το ωραίο».
«Τον ζήλευα γιατί…»
«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, τον χαρακτήρισε ευγενικό και σπάνιο. «Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός».
Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε επίσης στα ταλέντα που εντόπισε και ανέδειξε, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου.
- ΒΟΛΟΣ | 15.09.2026 | 23:25
Τέμπη: «Χρόνια πολλά, Γεράσιμε» – Η συγκινητική ευχή του δικηγόρου του μοναδικού επιζώντα του 1ου βαγονιού - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 15.09.2026 | 23:03
Μαρινάκης: Αν χρειαστεί θα δοθεί στήριξη για τις τιμές στα καύσιμα, αλλά στο δημοσιονομικά πλαίσιο - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2026 | 22:52
Σφοδρό τροχαίο στη Λαμία: Στο νοσοκομείο οικογένεια με βρέφος μετά από σύγκρουση - ΔΙΕΘΝΗ | 15.09.2026 | 22:49
Ενεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Η Σαουδική Αραβία ακυρώνει τις παραδόσεις πετρελαίου - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2026 | 18:31
Στον αέρα το ΟΣΔΕ στη Θεσσαλία – «Βόμβα» τα προβλήματα με το Κτηματολόγιο και τα ΚΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2026 | 17:58
Τέμπη: «Δεν ήρθα εδώ να πω τον πόνο μου – Ήρθα να ζητήσω δικαιοσύνη» κατέθεσε ο Ασλανίδης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.09.2026 | 17:55
“Helios+” στη Θεσσαλία: Δουλειά και στέγη για πολίτες τρίτων χωρών – Απασχολούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και την γεωργία - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.09.2026 | 16:47
ΟΣΔΕ 2026: Τι σημαίνει η πρωτοφανής καθυστέρηση – Μόλις 11.000 δηλώσεις από τις 630.000
- ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2026 | 08:17
Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια μας στη χειμερινή ώρα - ΕΛΛΑΔΑ | 15.09.2026 | 09:07
Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση των Ιταλών για την Ελλάδα - «Μοιάζει με τον Ιανό του 2020» - ΛΑΡΙΣΑ | 15.09.2026 | 18:31
Στον αέρα το ΟΣΔΕ στη Θεσσαλία – «Βόμβα» τα προβλήματα με το Κτηματολόγιο και τα ΚΑΕΚ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2026 | 08:21
Το πλάνο της ΑΑΔΕ για τις πληρωμές Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα των ετών 2024-2025 - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2026 | 09:03
Σοκ στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή ο ορθοπαιδικός Γιάννης Σούρλας σε ηλικία 60 ετών - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.09.2026 | 08:58
Τέλος εποχής για το «τσεκ» όπως το ξέρανε οι αγρότες - Στο στόχαστρο οι ετεροεπαγγελματίες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.09.2026 | 08:32
Βροχές από το μεσημέρι στη Θεσσαλία και φθινοπωρινός καιρός - ΒΟΛΟΣ | 15.09.2026 | 13:52
Φρίκη στον Βόλο! 36χρονη “χαρακώθηκε” για να γλιτώσει από τον ξυλοδαρμό του φίλου της!


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed