ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Άννα Βαγενά: Λύγισε μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν ένας άγγελος» (BINTEO)
Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για πάνω από 40 χρόνια

Στον καναπέ του «The 2night show» κάθισε το βράδυ της Τετάρτης (1/2) η Άννα Βαγενά. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέαμα και αναφέρθηκε στα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της Λουκιανού Κηλαηδόνη.
«Βλέπω το μέλλον. Θέλω να είμαι υγιής. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή υγεία. Θέλω να κάνω ταξίδια και ωραία πράγματα με τα εγγόνια μου. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήταν το βραβείο της ζωής μου», είπε αρχικά.
Και συγκινημένη πρόσθεσε: «Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει. Καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτάς μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και δεν περνάει δια… Πειραιώς, που λένε, και σιδήρου, αλλά αυτό είναι και το ωραίο».
«Τον ζήλευα γιατί…»
«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, τον χαρακτήρισε ευγενικό και σπάνιο. «Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός».
Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε επίσης στα ταλέντα που εντόπισε και ανέδειξε, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου.
- ΛΑΡΙΣΑ | 27.03.2026 | 12:08
ΛΑΣΥ Θεσσαλίας: Αλλο ένα τραγικό δυστύχημα στο δρόμο Ελασσόνας-Κοζάνης, ανέδειξε την επικινδυνότητά του - ΛΑΡΙΣΑ | 27.03.2026 | 11:57
Οργή δημάρχων Αγιάς, Τεμπών, Τυρνάβου και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ (ΦΩΤΟ+video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 27.03.2026 | 11:31
ΥΠΑΑΤ: Στα 17 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 27.03.2026 | 10:15
Η ευλογιά των αιγοπροβάτων χτυπά τη… φέτα – Μείωση παραγωγής κατά 15.000 τόνους - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 27.03.2026 | 09:46
Καρδίτσα; Προς αναστολή των μαθητικών δρομολογίων από τα ταξί αν δεν προχωρήσει η πληρωμή των δεδουλευμένων τους - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 27.03.2026 | 09:41
Fuel Pass: Τα πέντε βήματα για να πάρουν την ενίσχυση οι δικαιούχοι, τα εισοδηματικά κριτήρια και η επιδότηση ανά περιοχή - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 27.03.2026 | 09:34
Συνάντηση στο ΥΠΕΝ: Τριπλό αίτημα στήριξης από ΣΥΦΩΕΛ για φωτοβολταϊκά μέχρι 500kw - ΒΟΛΟΣ | 27.03.2026 | 09:17
Προκαταρκτική για σύνθημα υπέρ της Χρυσής Αυγής μετά την παρέλαση στον Βόλο – Μία ανάρτηση στο FB «έμπλεξε» μαθητές
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.03.2026 | 23:19
Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Ορφανών- Φύλλου με θύμα οδηγό μηχανής - ΛΑΡΙΣΑ | 26.03.2026 | 08:51
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.03.2026 | 08:57
Πριν το Πάσχα η de minimis στη μηδική 30 εκατ. ευρώ διαβεβαιώνει ο Ανδριανός - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.03.2026 | 09:39
Οι πληρωμές στους αγρότες που θα γίνουν έως τη Μεγάλη Πέμπτη-Τι θα πιστωθεί μετά το Πάσχα - ΛΑΡΙΣΑ | 26.03.2026 | 21:04
Βιωματική δράση στη Λάρισα «Ισότητα μέσα από τη γνώση» στην Ταχυδρομείου (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 26.03.2026 | 11:57
Βόλος: Τι προκάλεσε τη φονική πυρκαγιά που ξεκλήρισε οικογένεια – Κάηκαν ζωντανές μάνα και κόρη, σοβαρά τραυματίας ο γιος - ΕΛΛΑΔΑ | 26.03.2026 | 21:25
Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Μάλγαρα – Κλειστή η εθνική οδός λόγω του πυκνού καπνού (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 26.03.2026 | 12:27
Μαθητική πνοή στο αρχαίο θέατρο σήμερα-«Πρεμιέρα» με Αριστοφάνη για το Φεστιβάλ «Εφήβων Δρώμενα» (ΦΩΤΟ +video )







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed