ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η ανθρώπινη «Barbie» με τις 103 πλαστικές – Πλήρωσε 650.000 λίρες για να μοιάζει με κούκλα
VIRAL

Η Άλβες έχει υποβληθεί σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις, ανάμεσα τους και μια πλαστική στη μύτη που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της όσφρησής της.
Γεννήθηκε ως Ροντρίγκο Άλβες και πριν από την φυλομετάβασή της είχε γίνει γνωστή και ως «ανθρώπινη κούκλα Κεν».
Έγινε όμως γνωστή ως Τζέσικα Άλβες για τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή της.
Η Άλβες έχει υποβληθεί σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις, ανάμεσα τους και μια πλαστική στη μύτη που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της όσφρησής της.
Αμέσως μετά από αυτή την εμπειρία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Βραζιλία για να της κάνει ένεση με ένα τζελ στα χέρια της για να φαίνονται πιο μυώδη. 
Ως αποτέλεσμα παρέλυσαν και τα δυο της χέρια, μια εμπειρία την οδήγησε να αναζητήσει ψυχοθεραπεία. Το 2013, διαγνώστηκε με Διαταραχή Σωματικής Δυσμορφίας, μια «κατάσταση ψυχικής υγείας όπου ένα άτομο ξοδεύει πολύ χρόνο ανησυχώντας για ελαττώματα στην εμφάνισή του».
Εμφανίστηκε στην αμερικανική σειρά ριάλιτι Botched το 2017 όπου οι αισθητικοί χειρουργοί προσπαθούν να βελτιώσουν τις ανεπιτυχείς αισθητικές επεμβάσεις.
Ο Paul Nassif αρνήθηκε να της κάνει πρόσθετη ρινοπλαστική, σημειώνοντας ότι οι ρινικές οδοί ήταν φραγμένες με ουλές, ο ρινικός ιστός δεν είχε αναρρώσει από προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις και κινδύνευε να υποστεί σημαντική νέκρωση.
Από τον Ιανουάριο του 2018, έχει ξοδέψει κάτι περισσότερο από 500.000 λίρες για να υποβληθεί σε 103 αισθητικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων, 51 από τις οποίες ήταν πλαστικές επεμβάσεις.
Η Άλβες έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση , του έγινε ένεση γέλης στους ώμους, στους δικέφαλους και στους τρικέφαλους, εφαρμόζει τοπικά τη μινοξιδίλη, έχει κάνει εμφυτεύματα μαλλιών και αρκετά λίφτινγκ, φοράει φακούς επαφής και έχει κάνει δώδεκα ρινοπλαστικές.
Η πρώτη της πλαστική επέμβαση ήταν σε ηλικία 17 ετών για την αφαίρεση της γυναικομαστίας. Η πρώτη της επέμβαση στη μύτη ήταν όταν ήταν 19 ετών. Από τον Μάρτιο του 2020, έχει ξοδέψει περίπου 650.000£ σε 60 επεμβάσεις για να μιμηθεί μια κούκλα Barbie.
Τον Μάρτιο του 2019, η Άλβες κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον Ιταλό πλαστικό χειρουργό Τζάκομο Ούρτις με τίτλο «Plastic World».
Τον Ιανουάριο του 2020, Έκανε coming out ως τρανς. Ομολόγησε ότι ένιωθε πως ήταν πάντα σε κατάθλιψη και ένιωθε ότι όσο επικίνδυνες κι αν ήταν περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, χρειαζόταν να μεταβεί διαφορετικά θα πέθαινε. Υποβλήθηκε τόσο σε αυξητική στήθους όσο και σε κολποπλαστική.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού COVID-19 χωρίστηκε από την οικογένειά της αλλά επανενώθηκε μαζί τους τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο του 2020, ανακοίνωσε ότι είχε αλλάξει το όνομά της σε Τζέσικα. Τον Αύγουστο πέθανε ο πατέρας της. Ανησυχούσε για πολύ καιρό ότι η Τζέσικα πέθαινε από χειρουργική επέμβαση, αλλά παρέμειναν κοντά.
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 11:27
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η 19η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Ένα τριήμερο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία - ΕΛΛΑΔΑ | 14.09.2026 | 11:19
Κατασχέθηκαν 20 τόνοι ακατάλληλου κονσερβοποιημένου ψαριού από την Τουρκία - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 11:09
Δράση Ενημέρωσης για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.09.2026 | 10:48
Τα καύσιμα «καίνε» τη Θεσσαλία-Από το χωράφι και τα φορτηγά μέχρι τα εργοστάσια και τις εξαγωγές - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 14.09.2026 | 10:30
Τετραπλό πακέτο για στήριξη Νέων Αγροτών, εξαψήφιο πριμ πρώτης εγκατάστασης, 10ετείς δεσμεύσεις στην ΚΑΠ - ΒΟΛΟΣ | 14.09.2026 | 10:23
Ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα στο Νοσοκομείο Βόλου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 14.09.2026 | 10:15
Βαρύς χειμώνας με το πετρέλαιο θέρμανσης στα 1,9 ευρώ - ΛΑΡΙΣΑ | 14.09.2026 | 10:12
Τέμπη: Πρόταση της εισαγγελέως επί αιτήματος για τον έλεγχο του κινητού του σταθμάρχη
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 09:37
Ισχυρό σήμα ανόδου σε βαμβάκι, καλαμπόκι και σιτάρι, νέα επενδυτικά εργαλεία «ξυπνούν» τις αγροτικές επιχειρήσεις - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 09:24
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από την ζωή 47χρονη μητέρα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 17:23
Τιμές αγροτικών προϊόντων: Πού κλείδωσαν βαμβάκι, καλαμπόκι και σιτηρά - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 11:06
Όταν η οικονομία στα διόδια γίνεται κίνδυνος για όλους με τις νταλίκες στους παραδρόμους της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 10:33
Από το ΤΕΙ στο Πανεπιστήμιο: Τι απέμεινε από τη φοιτητούπολη της Λάρισας - ΕΛΛΑΔΑ | 13.09.2026 | 17:08
Αλλαγή του καιρού: Τι είναι το «Mediterranean tropical-like cyclone» που κινείται προς την Ελλάδα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 13.09.2026 | 21:16
Σε εξέλιξη ο αλωνισμός καλαμποκιού, προβληματισμός παραγωγών με τις χαμηλές τιμές και το μεγάλο κόστος - ΛΑΡΙΣΑ | 13.09.2026 | 09:46
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed