ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
«Βροχή» οι καταγγελίες για ιδιωτικό εκπαιδευτήριο του Βόλου
Σάλος από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο

Ένα απίστευτο κουβάρι καταγγελιών ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες μέσω δημοφιλούς σελίδας κοινωνικού δικτύου και αφορά στη λειτουργία και τις πρακτικές που ακολουθεί ιδιωτική εκπαιδευτική μονάδα στον Βόλο.
Αφορμή, στάθηκε μία καταγγελία μητέρας σε σελίδα για γονείς στο facebook, και αμέσως τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά με επώνυμες μαρτυρίες για όσα συμβαίνουν εκεί.
“Ο γιος μου είναι 13 ετών και όταν ήταν 4, πέρασε τις χειρότερες 15 ημέρες της ζωής του. Τρέχαμε στους γιατρούς, καθώς του έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που περνούσε. Το πήρα το παιδί μου και φύγαμε. Έχω τύψεις ακόμα που άφησα το παιδί μου να περάσει όλα αυτά. Ακόμα και τώρα που περνάμε από τον δρόμο που ήταν το εν λόγω σχολείο τρέμει” αναφέρει μία από τις σοκαριστικές μαρτυρίες.
“Να σου πουν τα παιδιά μου τι πέρασαν εκεί μέσα” σχολιάζει άλλη χρήστρια του διαδικτύου, ενώ μία τρίτη συμπληρώνει “Εχουν ακουστεί πολλά από κοπέλες που φεύγουν η μία μετά την άλλη λόγω τέτοιας αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς”.
“Είναι επικίνδυνα εκεί. Εμένα το παιδί μου το έσκασε γιατί ήταν ανοιχτή η πόρτα. Έψαχνα να το βρω, παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό και μου βγήκε και από πάνω. Κλείδωνε τον γιο μου μόνο του σε ένα δωμάτιο και πολλά άλλα χειρότερα” γράφει άλλη γονέας.
“Σταμάτησα την κόρη μου από εκεί. Ερχόταν η κόρη μου με γρατζουνιές και δαγκωματιές. Στη συνέχεια με απείλησαν κιόλας που δεν έβαζα υπογραφές και μου είπαν να συμμορφωθώ σχετικά με τα voucher διότι ήθελαν να υπογράψουν αντί για εμένα […]” λέει μεταξύ άλλων άλλη μητέρα.
“Κατηγόρησε έναν παππού ότι χρειάζεται ψυχίατρο επειδή καμία φορά καθόταν έξω από το σχολείο για να μη στεναχωριέται το εγγονάκι του. Είδα το παιδί μου να κλαίει και κοίταξα από την πόρτα να δω τι γίνεται. Με είδε και με ειρωνικό ύφος μου κοπάνησε την πόρτα στη μούρη.” αναφέρει γονέας.
Στην ανάρτηση που άναψε φωτιές στους εκπαιδευτικούς κύκλους της Μαγνησίας, γράφουν δεκάδες ακόμα μητέρες τις δυσάρεστες εμπειρίες τους από το εν λόγω σχολείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν ζητήματα στη Δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη μονάδα. Τέλος, θεωρείται αυτονόητη η παρέμβαση των αρμοδίων Υπουργείων προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.
thenewspaper.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 10.09.2026 | 22:15
Η κατάσταση στη οδό Θεοπόμπου στον Άγιο Θωμά και η αποκατάσταση της κύριας πρόσβασης στη συνοικία της Τούμπας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.09.2026 | 21:59
5η ΥΠΕ: Σχέδιο για τη νεογνική φροντίδα σε Βόλο και Τρίκαλα κατά την ανακαίνιση της ΜΕΝΝ Λάρισας - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.09.2026 | 21:39
Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της 90ής ΔΕΘ: Θράσος Μητσοτάκη να ζητάει και τρίτη τετραετία - ΛΑΡΙΣΑ | 10.09.2026 | 21:10
Κραυγή διαμαρτυρίας από επαγγελματίες τουρισμού των παραλίων Λάρισας για τα 8 χρόνια χωρίς ολοκληρωμένο κόμβο στον Πυργετό - ΕΛΛΑΔΑ | 10.09.2026 | 20:58
Φρίκη στην Κέρκυρα: Για βιασμό της 8χρονης εγγονής του κατηγορείται 51χρονος - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 10.09.2026 | 20:31
Καύσιμα: Έρχονται νέα μέτρα για ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης-Πάνω από τα 105 δολ. το βαρέλι το brend - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 10.09.2026 | 20:23
Στο «κόκκινο» η αιγοπροβατοτροφία στην Καρδίτσα - ΒΟΛΟΣ | 10.09.2026 | 20:15
Βόλος: 19χρονος χτύπησε τον πατέρα του με παλούκι και γροθιές - Τον έστειλε στο νοσοκομείο
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.09.2026 | 09:00
Βαμβάκι: Γιατί η Ισπανία λαμβανει 50 ευρώ επιπλέον συνδεδεμένη ενίσχυση στο στρέμμα- ο νέος ανταγωνισμός από τη Βουλγαρία - ΕΛΛΑΔΑ | 09.09.2026 | 17:52
Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή, εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.09.2026 | 13:58
ΟΣΔΕ 2026: Υποχρεωτική εξουσιοδότηση στην ΑΑΔΕ για τις επιδοτήσεις -μόλις 3.000 δηλώσεις οριστικοποιήθηκαν (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.09.2026 | 13:44
Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη - ΛΑΡΙΣΑ | 09.09.2026 | 14:28
«Στο σφυρί» βγαίνει σήμερα η «Αρωγή Θεσσαλίας» με ενδιαφερόμενη εταιρεία που ελέγχεται από την Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑΡΙΣΑ | 09.09.2026 | 07:58
Θλίψη στη Λάρισα και τη Χάλκη: «Έφυγε» ο φαρμακοποιός Αθανάσιος Τζιατζιούλης - ΛΑΡΙΣΑ | 10.09.2026 | 09:22
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Λανάρας ιδιοκτήτης του θρυλικού «Πασάγιο» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.09.2026 | 10:16
Το Weather Analysis Greece προειδοποιεί για κίνδυνο έντονων καταιγίδων και πλημμυρών το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη


































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed