ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κόρινθος: Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε - «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»
Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Κόρινθος: Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Προφυλακιστέος ο 33χρονος δράστης
Οι μώλωπες στο κορμί της 28χρονης φανερώνουν το λυσσαλέο μίσος με το οποίο ο 33χρονος σύζυγός της την χτύπησε, τη βίασε ενώ επιχείρησε μέχρι και να την κάψει ζωντανή.
Σχεδόν τρέχοντας και με καλυμμένο το πρόσωπο του μπαίνει στο περιπολικό που τον οδηγεί στις φυλακές. Αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές», περιέγραψε η 28χρονη τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε.
«Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η 28χρονη η οποία από θαύμα επέζησε από τη βάναυση κακοποίηση. Ο 33χρονος σε κατάσταση αμόκ αφού την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητο, την οδήγησε μέχρι τον Ισθμό Κορίνθου. Εκεί με τις πόρτες κλειδωμένες, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές, έβαλε φωτιά με αναπτήρα στα μαλλιά της και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά στο πατρικό του σπίτι στο κέντρο της Κορίνθου.
«Εδώ στο χωριό τον έχουν για καλό άνθρωπο. Δεν είχε δώσει δικαιώματα», ανέφερε γείτονας του 33χρονου, πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως, ο 33χρονος βασάνισε και κακοποίησε σεξουαλικά την μητέρα του παιδιού του, απειλώντας την μέχρι και την σκοτώσει.
«Οι πρώτες κουβέντες που μου είπε όταν τη συνάντησα στο νοσοκομείο ήταν “έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω”», δήλωσε η, δικηγόρος της 28χρονης.
Σχεδίαζε να την χτυπήσει παραμονή της βάφτισης
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο κατηγορούμενος σχεδίαζε να τη χτυπήσει το Σάββατο ώστε η 28χρονη να μην μπορεί να παραστεί ούτε στα βαφτίσια του 2,5 ετών παιδιού τους. Τελικά η αρρωστημένη ζήλια του τον οδήγησε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του λίγες ημέρες νωρίτερα.
«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», δήλωσε η δικηγόρος της 28χρονης.
Η βάφτιση της κόρης τους τελέστηκε τελικά την Κυριακή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο…
«Χτες πήρε το παιδί και πήγε και το βάφτισε. Το βάφτισε η μαμά με την κόρη και τον γιο. Τώρα τι συνέβη με το γαμπρό δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι είναι δυο παιδιά που δουλεύει αυτός σαν σκυλί για την οικογένεια του. Έτσι φαινόταν από απόσταση», δήλωσε συγγενής της οικογένειας.
Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες και πριν λίγες μέρες η 28χρονη είχε ζητήσει διαζύγιο. Ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά σε βάρος της 28χρονης, η οποία όμως τότε δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία.
- ΕΛΛΑΔΑ | 05.04.2026 | 20:09
Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονος βρέθηκε απαγχνονισμένος στο σπίτι του - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;» - ΒΟΛΟΣ | 05.04.2026 | 18:38
Με λαμπρότητα η Κυριακή των Βαΐων στον Βόλο(video) - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 05.04.2026 | 18:26
Δημ. Ωδείο Λάρισας: Απόψε μια σπάνια διεθνής συνάντηση σαξοφώνου υψηλού επιπέδου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:21
Λευτέρης Πετρούνιας: Χρυσός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 18:12
Το μήνυμα Κουρέτα προς νέο υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης: να είναι προσεκτικός με τη Θεσσαλία. Έχει τις περισσότερες εξαγωγές - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 16:03
Ζωντάνεψε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η αγορά στη Λάρισα με ανοιχτά τα μαγαζιά (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 14:22
Διαψεύδει ο Πλακιάς την Κωνσταντοπούλου ότι αστυνομικοί άσκησαν βία στον Ρούτσι στη δίκη για Τέμπη: Ήμουν εκεί, μη λες ψέματα
- ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 15:18
Θλίψη για την απώλεια καθηγητή στον Βόλο – Εφυγε μετά από γενναία αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 04.04.2026 | 13:47
Καρδίτσα: Τον «έκαψε» η μουσική και η λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.04.2026 | 21:50
Ο Κουρέτας είχε αποπέμψει τον κτηνίατρο ο οποίος αναφέρεται στους διαλόγους της Παπακώστα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.04.2026 | 14:57
Εκτός από τα 200 εκατ. των ενισχύσεων και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα σε 30.000 δικαιούχους - ΛΑΡΙΣΑ | 04.04.2026 | 13:38
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 12:55
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές – Στα 74 ευρώ το στρέμμα η ενίσχυση στο βαμβάκι - ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 14:23
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου - ΛΑΡΙΣΑ | 04.04.2026 | 23:19
Θρήνος στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή 12χρονο αγοράκι











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed