ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Σοκ στον Μυλοπόταμο – 13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά
Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν το κορίτσι σε αυτή την πράξη

Πανικός επικράτησε χθες το απόγευμα στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, έκοψε τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι, μέσα σε παιδική χαρά της περιοχής, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το 13χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένεια του, χθες γύρω στις 7:30 το απόγευμα πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν και άλλα παιδιά με τους γονείς τους.
Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.
Οι γονείς μπροστά στην θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής -για τον ψυχισμό τους- εικόνας.
Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.
Εκτός κινδύνου
Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν την προανάκριση για την περίεργη αυτή υπόθεση, έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που οδήγησε το παιδί τους σε αυτή την πράξη.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση στο παιδί, ενώ μόλις οι θεράποντες ιατροί το επιτρέψουν, το κοριτσάκι θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία.
- ΕΛΛΑΔΑ | 26.04.2026 | 22:43
Συναγερμός στη Λέσβο για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 22:04
Συνεχίζεται ο κατήφορος για την ΑΕΛ- ήττα 0-1 στη Λάρισα από τον Πανσεραϊκό-απογοήτευση για τους χιλιάδες φιλάθλους - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 26.04.2026 | 22:03
Οδυνηρή ήττα της ΑΕΛ από τον Πανσερραϊκό (0-1) - ΕΛΛΑΔΑ | 26.04.2026 | 21:52
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Μετωπική δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων με τρεις τραυματίες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 26.04.2026 | 21:34
Σπάνιος μαυροπελαργός εμφανίστηκε στα νερά της Κάρλας - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 21:25
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα -Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους - ΒΟΛΟΣ | 26.04.2026 | 21:15
Βόλος: Καθηγήτρια έβαζε μαθητές να βλέπουν θρίλερ την ώρα του μαθήματος - ΔΙΕΘΝΗ | 26.04.2026 | 20:55
Επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών: Σοκ προκαλεί το μανιφέστο του δράστη – Είχε στοχοποιήσει υψηλόβαθμα πρόσωπα
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.04.2026 | 19:03
Τραγικός θάνατος για 57χρονο αγρότη στο Ασημοχώρι Καρδίτσας - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 21:25
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα -Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους - ΕΛΛΑΔΑ | 26.04.2026 | 11:03
«Κλειδώνει» ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Οι λεπτομέρειες που διαφοροποιούνται - Η πρόγνωση Κολυδά - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 11:14
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 11:50
Η Λάρισα σήμερα απλώνει μια τεράστια αγκαλιά στον 4ο Αγώνα Δρόμου Run For Autism Larissa 2026 (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 26.04.2026 | 20:51
Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις – Ο καιρός την Πρωτομαγιά - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 11:10
Δοθηκε η εκκίνηση για τον 8ο Kissavos Marathon Race των 40 χιλιομέτρων (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 26.04.2026 | 10:57
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε 60χρονος σμήναρχος-σήμερα η κηδεία του









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed