ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο
«Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Για «ακροδεξιό κατήφορο» που «συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα», κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Αναφέρει ότι «μετά την αναζήτηση «εσωτερικών εχθρών» και ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τώρα επικαλούνται τα ίδια επιχειρήματα μπροστά στο δράμα των προσφύγων στον Έβρο».
Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Έβρο: Η κυβέρνηση αρνείται να κινητοποιηθεί ακόμα και όταν διακυβεύονται ζωές παιδιών
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος καλεί τους Έλληνες της διασποράς να κοινοποιήσουν μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνεργασία με ΜΚΟ και ξένα κράτη συνεργάζονται με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διασπείροντας τάχα fake news για τους πρόσφυγες στον Έβρο».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «είναι οι ίδιοι που πριν δυο ημέρες έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά ξαφνικά εντοπίστηκαν χθες σε ελληνικό έδαφος» και «οι ίδιοι που τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να μετατρέψουν τον δημόσιο διάλογο σε έναν ακροδεξιό οχετό απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης που παραπέμπει στις σκοτεινές ημέρες δράσης της Χρυσής Αυγής».
Τέτοιες απόψεις έχoυν καταδικαστεί
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «τέτοιες απόψεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού επανέρχονται τις τελευταίες ημέρες ως το κεντρικό αφήγημα της ΝΔ». Επιπλέον κατηγορεί τη ΝΔ ότι «δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να διχάσουν ακόμη και τους Έλληνες της Διασποράς για να υπηρετήσουν τις άθλιες μικροκομματικές τους επιδιώξεις».
Στους ίδιους υψηλούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «οικοδομούν ένα αυταρχικό καθεστώς, απαξιώνουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και κατ΄ επέκταση ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο. Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «δεν αργεί η στιγμή που μέσα από μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς απανθρωπιάς του κ. Μητσοτάκη».
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 31.10.2025 | 09:35
 Ενημέρωση του Δήμου Παλαμά στο ΥπΑΑΤ για τις μειωμένες παραγωγές σε καταληκτικά σημεία του αρδευτικού δικτύου
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 09:13
 Έφυγαν από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 09:07
 Αναστάτωση στη Λάρισα: Την κυνήγησε με τσεκούρι για χρήματα που χρωστούσε ο συζυγός της
- ΒΟΛΟΣ | 31.10.2025 | 08:58
 Τραγωδία τα ξημερώματα στον Βόλο: Νεκρός 44χρονος στο σπίτι του
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.10.2025 | 21:30
 Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου: Οργισμένο «όχι» στο λουκέτο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Αγναντερό
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.10.2025 | 21:25
 Σ. Δασκαλόπουλος: «Απαίτηση του Δήμου Παλαμά η άμεση επαναλειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας» (ΒΙΝΤΕΟ)
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.10.2025 | 21:17
 Δημ. Μπιλάλης καθηγητής Γεωπονικού Παν. Αθηνών: Το βαμβάκι έχει μέλλον παρά την κρίση τιμών την τελευταία διετία
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 20:58
 Η επόμενη μέρα της θέρμανσης έκανε στάση στη Λάρισα-Παρουσίαση της νέας γενιάς αντλιών θερμότητας Daikin Altherma 4 H (ΦΩΤΟ)
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.10.2025 | 10:58
 Σφοδρή επίθεση Κώστα Τσιάρα σε Δημήτρη Κουρέτα – «Χρειάζεται σοβαρότητα, όχι λαϊκισμός στην αντιμετώπιση της ευλογιάς»
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.10.2025 | 13:42
 Ζωοτροφές μόνο για παραγωγικά ζώα – «Η επιδότηση είναι μισή και όχι για όλη την εκτροφή» διαμαρτύρονται οι κτηνοτρόφοι
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 11:22
 Στη Λάρισα ξανά για τη δίκη με τα χαμένα βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλος (ΦΩΤΟ)
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.10.2025 | 10:42
 Θλίψη στην Καρδίτσα: «Έφυγε» από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός Ηλίας Παπαβασιλείου
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 20:08
 Σε απόγνωση οι Λαρισαίοι αγρότες ετοιμάζουν μπλόκα στα τέλη Νοέμβρη (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 08:57
 Στρατιωτικός ο 31χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Λάρισα
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 09:12
 Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 10:49
 Δήμος Τεμπών: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛTΑ στο Συκούριο






































 Facebook
 Facebook Twitter
 Twitter Youtube
 Youtube RSS Feed
 RSS Feed