ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μάντζος στη Θεσσαλία TV: «Η διαχείριση της κυβέρνησης είναι ντροπιαστική» (video)
Ο Δημ. Μάντζιος προανήγγειλε την προσφυγή στη δικαιοσύνη εξεταστική επιτροπή στη Βουλή)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, σε συνέντευξη του στh "Θεσσαλία TV", επισήμανε ότι «δέκα ημέρες προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς, λέγοντας ότι όλα αυτά ή δεν ισχύουν και είναι ψέματα ή και εάν ισχύουν είναι φυσιολογικά» και «σήμερα παραιτήθηκαν ο γγ του πρωθυπουργού και στενός του συγγενής και ο διοικητής της ΕΥΠ, με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας».
Και διερωτήθηκε: «Ενώ έχουμε αυτές τις δύο ηχηρές παραιτήσεις, τι θα πει η κυβέρνηση; Τι θα πει ο πρωθυπουργός; Τι θα πουν όλα τα κέντρα που προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς εδώ και δέκα ημέρες;».
«Εμείς θεωρούμε ότι όλη η διαχείριση της κυβέρνησης είναι ντροπιαστική. Είναι ντροπή για την ελληνική Δημοκρατία μια υπόθεση τόσο σοβαρή, που άπτεται της Δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της λειτουργίας του πολιτεύματος μας, να έχει γίνει αντικείμενο μιας τέτοιας παραπολιτικής και αντιθεσμικής, αντιδημοκρατικής εντέλει διαχείρισης. Είναι ντροπή δέκα μέρες να θέλουν να μας βγάλουν τρελούς και σήμερα μετά από αυτές τις δύο παραιτήσεις να υπάρχει αυτή η αφωνία και αυτή η συνέχιση του αποπροσανατολισμού», υπογράμμισε ο Δ. Μάντζος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε τις παραιτήσεις του γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, «βαλβίδα αποσυμπίεσης», σημειώνοντας πως «δεν μας αφορά η μεθόδευση και η συστηματική εκμετάλλευση των παραιτήσεων, την οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνει η κυβέρνηση τις επόμενες ώρες».
Υπάρχει σύνδεση των παραιτήσεων με τις καταγγελίες μας-τότε μας έλεγαν τρελούς-τώρα;
Υπάρχει προφανώς σύνδεση της υπόθεσης της απόπειρας παρακολούθησης του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δύο ηχηρών παραιτήσεων σήμερα του γενικού γραμματέα του Μαξίμου και στενού συγγενή του πρωθυπουργού, του Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέωντα, υποστήριξε νμιλώντας στα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ της Θεσσαλίας τηλεόρασης» ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος.
 Ο κ. Μάντζιος επισήμανε πως «μετά από ένα δεκαήμερο αμηχανίας της κυβέρνησης και στη συνέχεια μια συστηματικής προσπάθειας της κυβέρνησης και ενός συστήματος εξουσίας να «κουκουλώσει» το θέμα προσπαθώντας να μας βγάλει τρελούς» σε κάτι τόσο σοβαρό που κατήγγειλε ο κ. Ανδρουλάκης
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι το θέμα είναι μείζονος σημασίας για τη διαφάνεια, την ποιότητα της δημοκρατίας και το σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα των πολιτών και το ίδιο το πολίτευμα, ενώ την ίδια ώρα από την κυβέρνηση μας έλεγαν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών αρχηγών, φταίει το θύμα και μας έλεγαν χίλια μύρια όσα χωρίς ντροπή και συστολή για να αιτιολογήσουν τα αναιτιολόγητα.
«Εμείς αυτό που δεν θέλουμε είναι να θεωρήσει η κυβέρνηση πως με αυτές τις δύο παραιτήσεις ξεμπερδεύει, ότι είναι δύο βαλβίδες αποσυμπίεσης που θα τη βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτή την ασφυκτική κατάσταση που η ίδια δημιούργησε προσπαθώντας να συγκαλύψει το θέμα. Είμαστε βαθιά θεσμικό κόμμα και θεωρούμε ότι η δικαιοσύνη πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να διαλευκάνει την υπόθεση» κατέληξε ο κ. Μάντζιος προαναγγέλοντας το αίτημα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το θέμα στη Βουλή, που κατέθεσε αργά το απόγευμα ο κ. Ανδρουλάκης και έκανε αποδεκτό τελικά η κυβέρνηση
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.10.2025 | 13:56
 Βγήκαν οι δικαιούχοι στο Μέτρο 23 προς πληρωμή Νοέμβριο, ακριβώς 178,5 εκατ. ευρώ η τελική δαπάνη
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.10.2025 | 13:47
 Ορόσημο η Τρίτη για την έναρξη πληρωμών του 2025, μεταβατικό σύστημα φέτος
- ΒΟΛΟΣ | 31.10.2025 | 13:40
 Σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο ο Ανδρουλάκης την Κυριακή – Συνάντηση με κτηνοτρόφους και αγρότες
- ΒΟΛΟΣ | 31.10.2025 | 13:11
 Μαγνησία: Μήνυμα ζωής από τον Σύλλογο Νεφροπαθών για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων
- ΕΛΛΑΔΑ | 31.10.2025 | 13:00
 Η ΚΕΔΕ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στο κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.10.2025 | 12:52
 Ενωσαν δυνάμεις: κοινή διαμαρτυρία στα ΕΛΤΑ οι δήμαρχοι Τυρνάβου, Αγιάς, Τεμπών για το κλείσιμο τοπικων καταστημάτων (ΦΩΤΟ)
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.10.2025 | 12:42
 Τύρναβος: Διαμαρτυρία κατοίκων για το κλείσιμο υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.10.2025 | 11:41
 Μεταξύ 1,65 και 1,70 ευρώ ίσως καθίσει η μπίλια για τις συμφωνίες στο πρόβειο γάλα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.10.2025 | 10:58
 Σφοδρή επίθεση Κώστα Τσιάρα σε Δημήτρη Κουρέτα – «Χρειάζεται σοβαρότητα, όχι λαϊκισμός στην αντιμετώπιση της ευλογιάς»
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.10.2025 | 13:42
 Ζωοτροφές μόνο για παραγωγικά ζώα – «Η επιδότηση είναι μισή και όχι για όλη την εκτροφή» διαμαρτύρονται οι κτηνοτρόφοι
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 30.10.2025 | 10:42
 Θλίψη στην Καρδίτσα: «Έφυγε» από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός Ηλίας Παπαβασιλείου
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 11:22
 Στη Λάρισα ξανά για τη δίκη με τα χαμένα βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλος (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 20:08
 Σε απόγνωση οι Λαρισαίοι αγρότες ετοιμάζουν μπλόκα στα τέλη Νοέμβρη (ΦΩΤΟ)
- ΒΟΛΟΣ | 31.10.2025 | 08:58
 Τραγωδία τα ξημερώματα στον Βόλο: Νεκρός 44χρονος στο σπίτι του
- ΛΑΡΙΣΑ | 30.10.2025 | 08:57
 Στρατιωτικός ο 31χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Λάρισα
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 30.10.2025 | 09:06
 Έρχεται πρόγραμμα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης για σπίτια 30ετίας με επιδότηση έως 80%






































 Facebook
 Facebook Twitter
 Twitter Youtube
 Youtube RSS Feed
 RSS Feed