ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκάλυψη: Συνέλαβαν διευθυντή νοσοκομείου να παίρνει «φακελάκια» αλλά… επέστρεψε στη θέση του! – Βίντεο ντοκουμέντο
Απόφαση, ύστερα από εσωτερική έρευνα του Υπουργείου Υγείας

Απόφαση, ύστερα από εσωτερική έρευνα του Υπουργείου Υγείας, ενώ η υπόθεση εκκρεμοδικεί στα δικαστήρια. Τα βίντεο ντοκουμέντο με τους χρηματισμούς, τα ερωτήματα των στελεχών της ΕΛΑΣ και το άγνωστο παρασκήνιο με την «θνητότητα» σε κρατικό νοσοκομείο
Ερωτήματα προκαλεί σε στελέχη της ΕΛΑΣ κι άλλους κρατικούς λειτουργούς το πόρισμα εσωτερικής έρευνας κι απόφαση στο Υπουργείο Υγείας , το οποίο επιτρέπει την πλήρη επιστροφή στα καθήκοντα του διευθυντή κρατικού νοσοκομείου σε βάρος του οποίου είχε συντάξει προ 1,5 έτους δικογραφία η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ότι έπαιρνε σε σειρά περιπτώσεων «φακελάκια» από ασθενείς! Μάλιστα στην δικογραφία της υπόθεσης περιεχόταν και σειρά βίντεο από τους χρηματισμούς του ιατρού.
Με την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης να είναι εκκρεμής όμως ο γιατρός να «δικαιώνεται» περιέργως από το Υπουργείο Υγείας και να έχει επιστρέψει τα τελευταία 24ωρα στην θέση του. Με στελέχη της ΕΛΑΣ που πληροφορήθηκαν την επιστροφή του εν λόγω ιατρού, ενώ υπάρχει εκκρεμοδικία για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων ως «τουλάχιστον παράδοξη με βάση τα ισχύοντα σε αυτές τις περιπτώσεις». Με την πλευρά του γιατρού να μιλά ωστόσο για «ορθή απόφαση».
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές μάλιστα, το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο από το οποίο είχε απομακρυνθεί είχαν σταλεί ερωτήματα –καταγγελίες από ιδιώτες (Σ.Σ. χωρίς να υπάρχει επαλήθευση και προσδιορισμός των στοιχείων τους) για ενδεχόμενη αυξημένη θνητότητα σε εγχειρήσεις ασθενών από συναδέλφους του εν λόγω ιατρού. Με τους υπευθύνους του νοσοκομείου να ερευνούν το ενδεχόμενο αν αυτές οι αναφορές «άγνωστης προέλευσης» θα μπορούσαν να είχαν οποιαδήποτε σχέση με την αρχική απομάκρυνση του εν λόγω διευθυντή ή αφορά άλλη περίπτωση.
Σε ένα έντονο παρασκήνιο, διαμάχες και πιθανόν παιγνίδι σκοπιμοτήτων και παρεμβάσεων σε νευραλγικής σημασίας, για την δημόσια υγεία, νοσοκομείο της Αττικής.
Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο
Για την δραστηριότητα του εν λόγω γιατρού είχε εκδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 δελτίο τύπου από τους επονομαζόμενους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ, δελτίο τύπου στο οποίο μνημονευόταν «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος.Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός, το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις, έλαβε από ή για ασθενείς συνολικά (1.600) ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει».
Σύμφωνα με τότε αναφορές όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2020 όταν ένας ασθενής του είχε καταγγείλει ότι αναγκάστηκε να δώσει το φακελάκι, για να κάνει εγχείρηση. Ο γιατρός, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον ο ασθενής , είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν πληρωνόταν εξτρά, δε θα έμπαινε στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές τον Σεπτέμβριο του 2020 συγκεντρώθηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ οκτώ καταγγελίες από ασθενείς και το στενό τους περιβάλλον με ισχυρισμούς ότι πιέστηκαν εκβιάστηκαν από τον γιατρό για να δώσουν «φακελάκι» Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, βρέθηκε σε αιφνιδιαστικό διπλό έλεγχο στο γραφείο του στο νοσοκομείο αλλά και στο σπίτι του, το ποσό των 54.350 ευρώ καθώς και 4.845 δολάρια ΗΠΑ.
Με τον λόγω γιατρό που πλέον δίνει εκ νέου παρόν στο νοσοκομείο Για όλα αυτά, ο μεγαλογιατρός υποστηρίζει ότι δε ζήτησε ποτέ χρήματα στην καριέρα του να έχει υποστηρίξει πως κάποιοι του έδωσαν φακελάκια για ένα γεύμα επειδή, όπως λέει, αισθάνονταν υποχρεωμένοι που τους έσωσε τη ζωή.
https://www.in.gr/
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 26.12.2025 | 18:14
Τσουχτερά πρόστιμα για παραβάσεις σε προϊόντα ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ | 26.12.2025 | 18:00
Γιάννης Ραγκούσης: Παντρεύεται σήμερα με την Μαρίνα Κοντοτόλη - ΛΑΡΙΣΑ | 26.12.2025 | 17:47
«Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ» (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 26.12.2025 | 17:41
Χριστουγεννιάτικη απόδραση στον Κίσαβο-Παραμυθένιο αισθητικό δάσος, καταρράκτες και όμορφα χωριά - ΕΛΛΑΔΑ | 26.12.2025 | 17:36
Ταλαιπωρία για 318 επιβάτες της αμαξοστοιχίας Intercity – Ακινητοποιήθηκαν για δύο ώρες στο Λιανοκλάδι όταν χάλασε η μηχανή - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 26.12.2025 | 17:17
Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Αμάραντο Καρδίτσας των ογδόντα μόνιμων κατοίκων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 26.12.2025 | 16:23
Σδούκου για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» - ΛΑΡΙΣΑ | 26.12.2025 | 14:47
Υποδομές και ανάπτυξη στην ορεινή Βερδικούσια
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.12.2025 | 10:58
Τακούδης έκτακτη επικαιροποίηση: Πάμε για χιόνια από 2 μέχρι 7 Γενάρη στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 25.12.2025 | 10:53
«-Εφυγαν» από τη ζωή έξι Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 26.12.2025 | 12:21
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 25.12.2025 | 13:54
H Λαρισαία Κωνσταντίνα-Ερμίνα Σούκου στον θρόνο της Miss Young 2025 - ΛΑΡΙΣΑ | 25.12.2025 | 10:37
Ουρές Λαρισαίων για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη λειτουργία των Χριστουγέννων στον Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ+video) - ΕΛΛΑΔΑ | 25.12.2025 | 13:45
Ο Μητροπολίτης Κοζάνης τα «έβαλε» ξανά με αυτούς που υιοθετούν ζώα και με τα ρούχα των κοριτσιών - ΕΛΛΑΔΑ | 25.12.2025 | 19:36
Καιρός: Από τα «φθινοπωρινά» Χριστούγεννα στην «ψυχρή» Πρωτοχρονιά - Πότε αλλάζει το σκηνικό - ΛΑΡΙΣΑ | 25.12.2025 | 10:25
Τα τσιμεντένια στηθαία για ασφαλή διέλευση διχάζουν τα αγροτικά μπλόκα











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed