ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Βόλος: Σοκάρει ο σύζυγος της 60χρονης που κατέληξε από τις ..συνταγές του αρνητή γιατρού (video)
Ιερέας δίπλα στον αρνητή γιατρό με τις «θεραπευτικές αγωγές» κατά του ιού

Είναι ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ένας από τους αρνητές ιερωμένους που εναντιώνονται στα μέτρα της πανδημίας και κάνουν ένθερμο αγώνα κατά των εμβολίων.
Στέκεται δίπλα από τον Βολιώτη αρνητή γιατρό, που φέρεται να έδινε «συνταγές» με το κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών και ασπιρίνης κατά του κοροναϊού, το οποίο – σύμφωνα με τις καταγγελίες – στοίχισε τη ζωή σε ανεμβολίαστους ασθενείς.
Ο παθολόγος που δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Ευφραίμ και του Οσίου Ιακώβου, μέσω της εκκλησίας, προσέγγιζε ανεμβολίαστους ασθενείς και τους έπειθε να μην πάνε στο νοσοκομείο «γιατί 7 στους 10 πεθαίνουν», όπως τους έλεγε, ενώ έναντι αδράς αμοιβής έκανε κατ’ οίκον επισκέψεις, αν και σε αναστολή.
«Εγώ πλήρωσα 100 ευρώ τη μία μέρα, τις δύο επισκέψεις, 50 το πρωί και 50 το απόγευμα. Μπαίνει ο γιος μου μέσα και μου λέει, ‘μπαμπά εσύ είσαι πολύ χάλια, γιατί δεν πάτε στο νοσοκομείο;’ Και λέω στην γυναίκα μου ‘… θέλεις να πάμε στο νοσοκομείο κορίτσι μου;’ Και πετιέται αυτός και λέει ‘άμα πάτε στο νοσοκομείο, στους 10 οι 7 φεύγουν’. Πληρώνει ο γιος μου 126 ευρώ, νομίζω 128 ευρώ και μας φέρνει τα φάρμακα», αναφέρει ένα θύμα του γιατρού.
Ο εν λόγω γιατρός, μάλιστα, διαφημίζει σε εκκλησιαστικό website τις περίφημες «κλασικές αγωγές κοροναϊού», όπως τις ονομάζει, ενώ για ασθενείς εκτός Βόλου αναφέρει ότι τις χορηγεί μέσω… τηλεϊατρικής, από το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.
«Χωρίς να το περιμένω, βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορωναϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής αγωγής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία. Είναι γεγονός ότι είχα την ευλογία να νοσηλεύσω τον Άγιο Ιάκωβο για αρκετά χρόνια», ανέφερε ο γιατρός.
Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος, σε ομιλία του, εξήρε τις «λαμπρές» επιστημονικές γνώσεις του γιατρού, καλώντας τον κόσμο να μην εμβολιάζεται, γιατί σε λίγα χρόνια θα έχει προβλήματα, δίνοντας ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, παρά την επίσημη θέση της Εκκλησίας, κάνει αγώνα κατά τον εμβολίων και των μέτρων προστασίας από την πανδημία.
Σοκάρει ο σύζυγος της 60χρονης που κατέληξε
Στην ΩΡΑ της Μαγνησίας στη Θεσσαλία τηλεόραση και στο Σπύρο Μπαξεβάνο μίλησε ο σύζυγος της 60χρονης, που κατέληξε από κορωνοϊό.
«Ήμασταν ανεμβολίαστοι και εγώ και η σύζυγός μου. Κολλήσαμε τον Οκτώβριο και οι δύο. Η γυναίκα μου είχε μία γνωστή και την προέτρεψε να καλέσει τον εν λόγω γιατρό-αρνητή και της έλεγε ότι είναι άνθρωπος του Θεού. Ήρθε ο γιατρός και τον ενημερώσαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι και μας είπε ότι καλώς δεν έχουμε εμβολιαστεί, γιατί σε 4 χρόνια θα είχαμε παρενέργειες», δήλωσε ο κ. Γιώργος.
«Μας είπε ο γιατρός ότι είναι σε αναστολή και μας ενημέρωσε ότι θα πάει σε κάποιον γνωστό του φαρμακοποιό να τα πάρει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω, έχοντας μάλιστα χειρόγραφη συνταγή. Μας πήρε 50 ευρώ γι’ αυτή τη συνταγή», συνέχισε
«Το απόγευμα, έπεσε το οξυγόνο και το δικό μου και της γυναίκας μου. Το είπα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Ήρθε μετά από μία ώρα με ένα βαλιτσάκι με φορητό οξυγόνο. Ήμουν εξαντλημένος και μου είπε ότι έχει κάποιες μπουκάλες οξυγόνου σε ένα σπίτι, να πάμε να τις πάρουμε. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο να πάει να τις πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 60χρονης.
«Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν και ο γιος μου, μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο. Ο εν λόγω γιατρός μας είπε ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε, γιατί έλεγε ότι 7 στους 10 πεθαίνουν. Η σύζυγός μου φοβήθηκε και δεν πήγαμε, ωστόσο, το οξυγόνο μας ήταν στο 82. Το βράδυ δεν την άκουσα, γιατί την έβλεπα χάλια, την πήγαμε στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα 23 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας του γιατρού, η γυναίκα μου απεβίωσε», κατέληξε ο κ. Γιώργος.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 19:05
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ με 1-0 επί του Άρη με Σαγκαλ- πρώτη φετινή νίκη στο ΑΕΛ FC Arena - ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 18:17
Δήμος Λαρισαίων: Η Φαλάνη χρειάζεται έργα, όχι μαθήματα υποκρισίας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 18.01.2026 | 18:07
Έρχεται κρατική επιδότηση για αλλαγή αυτοκινήτου – Πότε αρχίζει και ποιοι θα είναι δικαιούχοι - ΕΛΛΑΔΑ | 18.01.2026 | 17:51
Θρίλερ στα 2.000 μέτρα στον Ταΰγετο: 4 από τους 8 εγκλωβισμένους ορειβάτες έχουν τραυματιστεί - ΒΟΛΟΣ | 18.01.2026 | 17:46
Βόλος: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό με δεμένο το ρύγχος του στα Πλατανίδια - ΕΛΛΑΔΑ | 18.01.2026 | 17:38
Τραγωδία στη Λήμνο: Νεκρός ανασύρθηκε ο 20χρονος που έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό - ΛΑΡΙΣΑ | 18.01.2026 | 17:09
Ποιό χωριό της Λάρισας ντύθηκε στα λευκά το πρωί της Κυριακής (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 18.01.2026 | 17:00
Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Αθανασίου σε Αλμυρό και Λεχώνια
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 17.01.2026 | 12:01
Τακούδης: «Κλειδώνουν» οι χιονοπτώσεις και στα πεδινά της Θεσσαλίας - Τρίτη προς Τετάρτη χιόνι και μέσα στη Λάρισα (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:05
Λάρισα: Καταδίκη γνωστού γιατρού του Πανεπιστημιακού για ανθρωποκτονία από αμέλεια! - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 10:57
Επτά Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 17.01.2026 | 11:40
Δύσκολες ώρες για τον «στρατηγό» του μπλόκου της Νίκαιας Ρίζο Μαρούδα-απεβίωσε ο πατέρας του - ΕΛΛΑΔΑ | 17.01.2026 | 09:35
Χιόνια, βροχές και πολικό ψύχος «χτυπούν» την χώρα από σήμερα – Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.01.2026 | 10:48
Τακούδης- επικαιροποίηση: Πάνω από μισό μέτρο χιόνι στα ορεινά Δυτ. Θεσσαλίας- πιθανή χιονόπτωση από Τρίτη στα αστικά κέντρα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:01
Επιπλέον 25 ευρώ για το βαμβάκι, 15 ευρώ στο σιτάρι ως στρεμματική ενίσχυση για το 2025 μέσω των eco-schemes - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.01.2026 | 12:32
Γιατί η Αθήνα θέλει να φύγει ως καλλιέργεια το βαμβάκι από τη Θεσσαλία και τη χώρα

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
