ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Aλμυρός: 16χρονη κατήγγειλε τον 43χρονο πατέρα της για ασέλγεια
Τί περιγράφει

Χειροπέδες πέρασαν χθες οι αστυνομικοί σε έναν 43χρονο άνδρα, ο οποίος καταγγέλθηκε από την 16χρονη κόρη του ότι ασελγούσε επάνω της. Ειδικότερα, το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί το τελευταίο διάστημα για ανάλογα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.
Σήμερα, ο 43χρονος από τον Αλμυρό Μαγνησίας θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι η δεύτερη φορά που καταγγέλλεται σχετικά από το παιδί του.
Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται συγκεκριμένα ότι την περασμένη Δευτέρα προέβη σε ασελγείς χειρονομίες ενάντια της ίδιας του της κόρης, που η ίδια τις περιέγραψε στους αστυνομικούς, λίγο μετά τη σύλληψη του πατέρα της.
«Βρισκόμουν στην κουζίνα του σπιτιού, όταν με πλησίασε ο πατέρας μου με ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και χάιδεψε το γεννητικό του όργανο μπροστά μου. Πριν από 20 μέρες μου είχε πιάσει το στήθος και στη συνέχεια έπιασε τα γεννητικά του όργανα» είπε η νεαρή.
«Μου έστησε πλεκτάνη»
Ο 43χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι «το κορίτσι θέλει να φύγει από το σπίτι, για τα μάτια του 32χρονου φίλου της και για τον λόγο αυτό έστησε αυτή την πλεκτάνη. Παράλληλα, η ψυχιατρική εξέταση της εφήβου έδειξε ότι δεν προκύπτει κανένα ψυχικό τραύμα».
Την ίδια ώρα η Εισαγγελία του Βόλου ζήτησε τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ζει η οικογένεια, καθώς η 16χρονη με τον πατέρα της ζούνε στο σπίτι της μητέρας του 43χρονου, καθώς οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και την επιμέλεια της ανήλικης έχει η γιαγιά της.
Χθες στο Αυτόφωρο ο 43χρονος ερωτηθείς σχετικώς είπε ότι «η κόρη του έχει φύγει από το σπίτι και πήγε να μείνει στο σπίτι του γκόμενού της». Ο ίδιος ζήτησε προθεσμία προκειμένου για να ετοιμάσει την απολογία του και το αίτημά του έγινε αποδεκτό. Ο 43χρονος προσφέρθηκε να μείνει στο σπίτι του αδερφού του μέχρι να γίνει το δικαστήριο, όμως το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δεν ήρε την κράτησή του μέχρι τη δίκη του που θα γίνει σήμερα Πέμπτη.
Επισημαίνεται ότι η 16χρονη δεν ήταν παρούσα στη δίκη, καθώς ο ποινικός κώδικας προστατεύει την ανηλικότητα και επιτρέπει μόνο την ανάγνωση των καταθέσεων ανηλίκων. Η ανήλικη φέρεται να έχει περάσει μία ταλαιπωρημένη ζωή μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, εγκαταλείφτηκε από τη μητέρα της, όταν οι γονείς της χώρισαν και έμεινε με τον πατέρα της και τη γιαγιά της από όταν ακόμη ήταν μερικών μηνών.
Το τελευταίο διάστημα λέει ότι φοβάται να μείνει με τον πατέρα της στο σπίτι, διότι ο τελευταίος προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Ακόμη, καταγγέλλει ότι η γιαγιά της επιτρέπει τις συμπεριφορές αυτές και προστατεύει τον πατέρα της.
Μεταξύ άλλων λέει ότι ο πατέρας της δεν την πηγαίνει στο σχολείο, με αποτέλεσμα να έχει ένα μεγάλο αριθμό απουσιών και να κινδυνεύει να χάσει την εκπαιδευτική χρονιά
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.10.2025 | 20:09
Μήνυμα Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα για τη διεθνή Ημέρα Αγρότισσας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 15.10.2025 | 19:53
Δήμος Παλαμά: Συνεχίζεται η κατεδάφιση και απομάκρυνση επικίνδυνων κτιρίων από τον Daniel (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 15.10.2025 | 19:46
Γρεβενά: Με 60 ράμματα στην πλάτη νοσηλεύεται κυνηγός που δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.10.2025 | 19:39
Τι είπε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ για την «βιομηχανία» πλαστών επιδοτήσεων - ΒΟΛΟΣ | 15.10.2025 | 19:25
Κλείνει για επτά μήνες ο δρόμος Βόλου – Αλυκών στο ύψος του Αλιγαρορέματος - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 15.10.2025 | 19:15
Επένδυση μαμούθ στα Βαλκάνια -Ποια χώρα επέλεξε για το νέο εργοστάσιό της η Mercedes - ΒΟΛΟΣ | 15.10.2025 | 19:09
Τρόμος στον Βόλο-Απείλησε με κουζινομάχαιρο την πρώην του - ΤΡΙΚΑΛΑ | 15.10.2025 | 18:58
Πλακιάς: Όσο οι κατηγορίες του Καραμανλή παραμένουν πλημμελήματα εγώ θα είμαι στο Σύνταγμα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.10.2025 | 09:22
Εκταμιεύονται με παρέμβαση Τσιάρα 50 εκατ. ευρώ προκαταβολή για τις ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο από τον Daniel - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.10.2025 | 12:43
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα πληρωμές 153 εκατ. ευρώ και νέα μέτρα για την ανακούφιση των αγροτών - ΛΑΡΙΣΑ | 15.10.2025 | 09:57
Στη Λάρισα Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κυριάκος Βελόπουλος, για την πρώτη δίκη της τραγωδίας των Τεμπών - ΛΑΡΙΣΑ | 15.10.2025 | 13:37
Στα δικαστήρια Λάρισας η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρώτη δίκη των Τεμπών που αφορά υπεξαίρεση βίντεο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.10.2025 | 15:45
Άρχισαν οι πληρωμές στους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σήμερα καταβάλλονται 3 κατηγορίες ενισχύσεων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.10.2025 | 18:19
Δυνατές βροχές στη νοτιοδυτική Θεσσαλία προβλεπει ο Φάνης Τακούδης από Κυριακή (video) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 15.10.2025 | 19:15
Επένδυση μαμούθ στα Βαλκάνια -Ποια χώρα επέλεξε για το νέο εργοστάσιό της η Mercedes - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.10.2025 | 16:29
Η Θεσσαλία δείχνει τον δρόμο-Τα εύσημα της Ευρώπης στον Κουρέτα για το πρωτοποριακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας (ΦΩTO)