ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Μία 55χρονη το νέο θύμα του κορονοϊού στο Βόλο- Αυξάνει η πίεση στο Αχιλλοπούλειο
Ανοίγει και δεύτερη κλινική, διπλασιάζονται οι κλίνες ΜΕΘ

Την τελευταία της πνοή άφησε προχθές το βράδυ μια 55χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Στη Μαγνησία χθες τα κρούσματα ανήλθαν στα 118, ενώ εξίσου ανησυχητικό είναι το στοιχείο της αύξησης των νοσηλευόμενων στην κλινική Covid που άγγιξε τους 40.
Στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε χθες έκτακτη σύσκεψη παρουσία του διοικητή, του υποδιοικητή, των διευθυντών παθολογικών κλινικών, της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας και άλλων γιατρών όπου και αποφασίστηκε η ενεργοποίηση του σχεδίου για την αντιμετώπιση της αύξησης των περιστατικών.
Πιο συγκεκριμένα εκτός από την Α’ Κλινική Covid ανοίγει πλέον και δεύτερη κλινική κατά του κορωνοϊού, εκεί που ήταν μέχρι πρότινος η Ουρολογική, με αποτέλεσμα πλέον οι κλίνες που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς, να ανέρχονται στις 76. Επίσης άνοιξε μέσα στο σαββατοκύριακο και η μονάδα αρνητικής πίεσης που έχει πέντε κλίνες.
Ωστόσο από τους αρμόδιους γιατρούς αναφέρθηκε ότι βιώνουμε ήδη το τέταρτο κύμα με πολλούς ανεμβολίαστους που φαίνεται και από αυτούς που νοσηλεύονται στην Κλινική.
Επίσης στη χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να αυξηθούν οι κλίνες της ΜΕΘ Covid από τέσσερις που είναι τώρα σε οκτώ και αντίστροφα να μειωθούν οι κλίνες της ΜΕΘ για άλλα περιστατικά από οκτώ σε τέσσερα.
Η 55χρονη από τη Μαγνησία που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στη ΜΕΘ με κορωνοϊό είναι το νέο θύμα της πανδημίας στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη.
Δυστυχώς μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα με τους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή όντες νικημένοι από τον κορωνοϊό.
Στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο Βολιώτες και ο ένας από τη Λαμία.
Τις τελευταίες μέρες έγιναν στο Νοσοκομείο Βόλου διακομιδές διασωληνωμένων ασθενών από Λαμία και Χαλκίδα, ενώ από το «Αχιλλοπούλειο» διακομίστηκε διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

- ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 14:27
Ανατροπή: Το «σκληρό μπλόκο» της Νίκαιας δεν πάει στον διάλογο με Μητσοτάκη -Μαρινάκης: Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 12:54
Δήμος Λαρισαίων: Ξεκινούν νέες εργασίες σε Παλαιστίνης και Ηπείρου – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα των οδών - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.01.2026 | 12:04
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζει τα αποστάγματά της - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 12.01.2026 | 11:56
Βουτιά του υδράργυρου και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά του Ν. Καρδίτσας (ΦΩTO) - ΒΟΛΟΣ | 12.01.2026 | 11:40
Metlen: Εξαγόρασε την NK Trailers – Εκτο εργοστάσιο στον Βόλο - ΛΑΡΙΣΑ | 12.01.2026 | 11:09
Παγωμένη η... αγορά στην πρεμιέρα των εκπτώσεων στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΔΙΕΘΝΗ | 12.01.2026 | 10:52
Ιράν: Ο λαός στους δρόμους, πάνω από 540 νεκροί - Εν ψυχρώ δολοφονίες από το καθεστώς - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 12.01.2026 | 10:41
Ζητούν 25 εκπροσώπους μπλόκων αντί 20 στο ραντεβού με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, στον «αέρα» η συνάντηση
- ΛΑΡΙΣΑ | 11.01.2026 | 11:46
Θλίψη: 55χρονος Λαρισαίος έφυγε από την ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 11.01.2026 | 11:06
Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε 55χρονος ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 11.01.2026 | 14:03
Στις 13:00 η συνάντηση των αγροτών με τον Μητσοτάκη την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου -ποιοι θα πάνε από τα μπλόκα της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 11.01.2026 | 09:53
Τέσσερις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.01.2026 | 17:57
Ντελίριο στην Καρδίτσα, στην κορυφή της super league 2 η Αναγέννηση - ΕΛΛΑΔΑ | 11.01.2026 | 12:12
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έντονο κύμα ψύχους από το απόγευμα, οι περιοχές που θα χιονίσει - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 11.01.2026 | 10:25
Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 11.01.2026 | 11:14
Κουρέτας: Γιατί δεν συμφέρει η συμφωνία Mercosur την Ελλάδα

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed