ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Κορονοϊός: Νεκρός 28χρονος ανεμβολίαστος στην Κομοτηνή και 29xρονος Τρικαλινός- Ανάρτηση - έκκληση της Μίνας Γκάγκα
Μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους από κορονοϊό τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Με ανακοίνωσή της στα social media η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα κάνει έκκληση στους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν.
Συγκεκριμένα, με αφορμή τον θάνατο από κορονοϊό ενός 28χρονου στην Κομοτηνή, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος κάλεσε τους πολίτες να μιλήσουν με γιατρούς και να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν το είχαν κάνει.
Θλίψη στα Τρίκαλα για το θάνατο 29χρονου ανεμβολίαστου
Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 29χρονου από κορονοϊό στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με το Mega, νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, δίνοντας μάχη με τον ιό, την οποία όμως έχασε.

Πρόκειται για τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και η ταφή έγινει στο Κοιμητήριο Α- Νεκροταφείο Τρικάλων.
Η φορτσιμένη ανάρτηση Παπαστεργίου
Με μια φορτισμένη ανάρτηση και με λέξεις σκληρές που δε χρησιμοποιεί συνήθως και ειδικά στο δημόσιο λόγο, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποχαιρετά τον Παύλο Παπαγιάννη που κατέληξε το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων στα 29 του χρόνια και με τον οποίο συνέδεε ιδιαίτερη σχέση καθώς ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του το 2014.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου με ανάρτηση του απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές.
"Όχι και στα 29 ρε γαμώτο....
Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.
Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός... Εξαιρετικό παιδί.
Ο Παύλος κόλλησε covid.
Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.
Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;", έγραψε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.
Αναλυτικά η ανάρηση της Μίνας Γκάγκα
"Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.
Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας", έγραψε στο Facebook η Μίνα Γκάγκα.
35% οξυγόνο είχε στο αίμα του ο 28χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, με έντονη δύσπνοια διημέρου, συνεπεία του πολύ χαμηλού οξυγόνου στο αίμα του, σε επίπεδα του 35%, εξ αιτίας της μόλυνσής του από τον κορωνοϊό Covid-19, εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του "Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής χθες το μεσημέρι ο ανεμβολίαστος 28χρονος κάτοικος οικισμού του Δήμου Κομοτηνής, που τελικά έχασε τη ζωή του.
Επί δύο ώρες του έκαναν ΚΑΡΠΑ
Οι γιατροί επί τουλάχιστον δύο ώρες έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, και προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ενώ σε ετοιμότητα ήταν ασθενοφόρο για τη διακομιδή του σε ΜΕΘ Covid του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ωστόσο η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει απεδείχθη μη αναστρέψιμη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν και παχύσαρκος.
Με πληροφορίες από: inkomotini.news
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 00:53
Μπαλτζώης: Ο Τραμπ "τελειώνει" Ιράν και NATO - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 04.04.2026 | 23:56
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-σοκ - Τα ρουσφέτια για τα βόδια και οι «χεράτες» συναλλαγές - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 04.04.2026 | 23:52
Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη - ΛΑΡΙΣΑ | 04.04.2026 | 23:19
Θρήνος στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή 12χρονο αγοράκι - ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 23:11
Θρήνος στις Αφέτες Πηλίου: «Εσβησε» στα 37 του χρόνια ο Χρήστος Πιλάτος ένας αγωνιστής της ζωής - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.04.2026 | 23:02
Μειώθηκαν οι καταθέσεις στη Θεσσαλία - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.04.2026 | 21:50
Ο Κουρέτας είχε αποπέμψει τον κτηνίατρο ο οποίος αναφέρεται στους διαλόγους της Παπακώστα - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 04.04.2026 | 20:56
Άδικη, πέρα ως πέρα, ήττα για τον ΑΣΚ στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ (93-90)
- ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 15:18
Θλίψη για την απώλεια καθηγητή στον Βόλο – Εφυγε μετά από γενναία αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 04.04.2026 | 13:47
Καρδίτσα: Τον «έκαψε» η μουσική και η λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος - ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 14:23
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου - ΛΑΡΙΣΑ | 04.04.2026 | 13:38
Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.04.2026 | 21:50
Ο Κουρέτας είχε αποπέμψει τον κτηνίατρο ο οποίος αναφέρεται στους διαλόγους της Παπακώστα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.04.2026 | 14:57
Εκτός από τα 200 εκατ. των ενισχύσεων και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα σε 30.000 δικαιούχους - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.04.2026 | 14:14
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακούργημα της Παπακώστα για... τα βόδια -Καταλογίζονται στη βουλευτή Τρικάλων παρεμβάσεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ, κτηνιάτρους - ΒΟΛΟΣ | 04.04.2026 | 13:44
Βόλος: Τους «έκαψε» η βόλτα με τη μοτοσικλέτα – Τί βρήκαν οι αστυνομικοί











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed