ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Λαμία: Προφυλακιστέος ο 24χρονος για το βιασμό της 11χρονης
Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι, ο 24χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι, ο 24χρονος νεαρός άνδρας ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση, κατοχή πορνογραφικού υλικού και βιασμό 11χρονης μαθήτριας από περιοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Σύμφωνα με το LamiaNow, κατά την διάρκεια της απολογίας του ο ίδιος υποστήριξε πως δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας και πως ότι συνέβη, συνέβη με την συγκατάθεση της ανήλικης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες.
Παρά τα όσα υποστήριξε, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί και έτσι αποφασίστηκε να προφυλακιστεί. Ο ίδιος, όπως τόνισε ο συνήγορος του, Δημήτρης Κρούπης υποσχέθηκε στην ανακρίτρια να διαλογιστεί ώστε να σκεφτεί το μεγάλο λάθος που έκανε μέσω διαδικτύου.
Συνήγοροι υπεράσπισης: Δεν υπάρχει βιασμός
Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης «θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα κυρίως προς τα νέα παιδιά. Ότι το διαδίκτυο είναι ευχή και κατάρα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το εργαλείο του διαδικτύου πραγματικά έχει διαδοθεί σε όλο τον πλανήτη. Είναι παγίδα σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Αρνηθήκαμε το αδίκημα του βιασμού. Δεν υπάρχει βιασμός αλλά και τα υπόλοιπα αδικήματα είναι σε σοβαρή και κακουργηματική μορφή.
Για αυτό υπήρξε και η προφυλάκιση. Υποσχέθηκε ενώπιον της κυριας ανακρίτριας ότι θα πέσει σε διαλογισμό για να σκεφτεί το μεγάλο λάθος που έκανε μέσω διαδικτύου”.
Η Αργυρώ Καραφέρη, επίσης συνήγορος υπεράσπισης, “σε κάθε περίπτωση αναπτύξαμε τους ισχυρισμούς μας. Αρνηθήκαμε μετ΄επιτάσεως το αδίκημα του βιασμού για το οποίο προσκομίσαμε στοιχεία τα οποία θεωρούμε ότι στο ακροατήριο θα γίνουν αποδεκτά και ευελπιστούμε σε μια διαφορετική μεταχείριση”.
- ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 16:48
Λάρισα: Συναγερμός για την εξαφάνιση ανηλίκου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.05.2026 | 13:49
Σε χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΛΓΑ - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:36
Τραγωδία στον Όλυμπο: Εντοπίστηκε νεκρός ο Ισπανός ορειβάτης που αγνοούνταν - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:18
Βρέθηκαν αρχαία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις εργασίες εκσκαφής για τη νέα συνδετήρια πτέρυγα (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 12:24
Φάρσαλα: Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι μεταξύ Δασολόφου και Κάτω Βασιλικών (ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 25.05.2026 | 12:05
Σοκ: Πέθανε στα 49 του ο Παρασκευάς Άντζας - ΕΛΛΑΔΑ | 25.05.2026 | 11:32
Ανατροπή ΙΧ στην εθνική οδό στη Φθιώτιδα – Ο οδηγός βγήκε μόνος του από το διαλυμένο όχημα - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 25.05.2026 | 11:26
Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.05.2026 | 09:58
Η «μάχη της σοδειάς» στον κάμπο πριν τα αλώνια βγάζει νικητές και φέτος τους εμπόρους - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 20:16
Τεράστια λίμνη τα χωράφια του Πλατυκάμπου από το μπουρίνι και μεγάλη καταστροφή στις καλλιέργειες (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:18
Θλίψη στη Λάρισα: έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Νικόλαος Μπότας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 17:56
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Kατέρρευσε 46χρονος δρομέας κατά τη διάρκεια του 9ου Πλαστήριου Δρόμου - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 17:15
Απέτυχε η δωρεάν χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Λάρισα – Ο Δήμος θα τα επαναφέρει με χρέωση - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.05.2026 | 18:00
Νεκρός στη Θεσσαλονίκη 30χρονος Καρδιτσιώτης - ΛΑΡΙΣΑ | 24.05.2026 | 19:33 | video
Σφοδρή χαλαζόπτωση το μεσημέρι στον Τύρναβο προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες (ΦΩΤΟ+videο) - ΛΑΡΙΣΑ | 25.05.2026 | 13:18
Βρέθηκαν αρχαία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις εργασίες εκσκαφής για τη νέα συνδετήρια πτέρυγα (ΦΩΤΟ)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed