ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η κατάθεση του συζύγου της Κάρολαϊν – «Στόχευαν τη γυναίκα μου με revolver»
Νέα στοιχεία από τις εφιαλτικές στιγμές

Νέα στοιχεία από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα στη σοφίτα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, όπου οι τρεις ληστές σκότωσαν τη σύζυγο του ενώ στο ίδιο χώρο βρίσκονταν και η μόλις 11 μηνών κορούλα, αποκαλύπτονται από την κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος πιλότος στις αστυνομικές αρχές.
Ο σύζυγος της Κάρολαϊν μιλώντας στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπάθησε να εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Μαΐου, αλλά και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο 32χρονος πιλότος μιλάει σε χρόνο ενεστώτα. “Είμαστε αγαπημένοι και μένουμε στη μεζονέτα. Η γυναίκα μου δεν εργάζεται και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο”, λέει αρχικά ο πιλότος για να αναφερθεί στη συνέχεια στο τρόπο με τον οποίο τον ακινητοποίησαν οι δράστες. «Επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα τον άλλο να στοχεύει τη γυναίκα μου με το revolver, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι. Αυτός με το πιστόλι ξεκίνησε να μου δένει το στόμα με ταινία. Με έπιασε στο στόμα και γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό πολλές φορές σφιχτά και συνέχισε να με κρατάει στο πάτωμα, σπρώχνοντας με το χέρι του στην πλάτη», ανέφερε στους αστυνομικούς λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία.
Προσπαθώντας να περιγράψει τους ανθρώπους που εισέβαλαν στο σπίτι του και στέρησαν τη ζωή της Κάρολάιν τονίζει τα εξής: «Οι δύο άνδρες ήταν πιο ψηλοί από εμένα, που είμαι 1.77. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μακρυμάνικες μπλούζες και μαύρα γάντια στα χέρια τους. Στο κεφάλι τους φορούσαν full face κουκούλες και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Ο ένας κρατούσε ένα μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο revolver, αυτό με τον μύλο. Τους δύο ψηλούς δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω, είδα μόνο τα μάτια τους και θυμάμαι το βλέμμα τους. Αυτός με το revolver φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τις κινήσεις του, δεν πήρε πρωτοβουλίες».
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πιλότος οι δύο δράστες είχαν ύψος από από 1,8 έως 1,87, κανονική σωματική διάπλαση, ο ένας 25- 30 ετών κι ο άλλος από 30- 35. Ανέφερε στους αστυνομικού όιτ κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, ενώ όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν δεμένος με σχοινί στο ένα πόδι του κρεβατιού.
«Προσπάθησα να καλέσω το “100”, αλλά επειδή το έκανα με τη μύτη, πρέπει να πήρα και άλλα παρόμοια νούμερα. Τελικά κατάφερα να μιλήσω με την αστυνομία και φώναζα βοήθεια. Μου ζητούσαν να πω που είμαι, αλλά επειδή είχα την ταινία στο στόμα, δεν ξέρω αν με κατάλαβαν. Αφού έκλεισε η γραμμή, κάλεσα από την επανάκληση τη γειτόνισσα μας. Και σ’ αυτήν φώναζα όσο μπορούσα βοήθεια. Τελικά μετά από περίπου 15-20 λεπτά άκουσα θόρυβο από κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο», είπε ο πιλότος.
Πηγή newsit.gr
- ΔΙΕΘΝΗ | 29.04.2026 | 21:17
Σοκ! Τα 119 δολάρια έπιασε το πετρέλαιο -Οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις τις χώρες που πληρώνουν διόδια για να περάσουν το Ορμούζ - ΔΙΕΘΝΗ | 29.04.2026 | 21:06
Αλβανία: Εξαρθρώθηκαν call centers απάτης με θύματα και Έλληνες – Στα 50 εκατ. ευρώ η λεία του κυκλώματος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.04.2026 | 20:34
ΑΑΔΕ: Πρώτη πληρωμή ύψους 20,7 εκατ. ευρώ για το αγροτικό πετρέλαιο - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 29.04.2026 | 20:24
Τέμπη:Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις στους συγγενείς θυμάτων και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί - ΕΛΛΑΔΑ | 29.04.2026 | 20:19
Τραγωδία στην Ηλεία: Κατέληξε ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το πατίνι - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 20:16
Η κληρονομιά του Ιπποκράτη στο επίκεντρο του 4ου Ιπποκράτειου Συνεδρίου στη Λάρισα - ΒΟΛΟΣ | 29.04.2026 | 20:08
Ναυτικός τραυματίστηκε σοβαρά στην Αλόννησο -Επείγουσα αεροδιακομιδή στη Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 19:51
Αίτημα Κόκκαλη για μόνιμη ένταξη των τρίτεκνων οικογενειών στον Κοινωνικό Τουρισμό της Δ.ΥΠ.Α.
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:22
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Σωτήρης Λιάπης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 09:44
Μπαίνει στις ράγες το έργο Λάρισα–Βόλος: ηλεκτροκίνηση, ETCS και πλήρης αναβάθμιση - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 19:42
Καιρός: Πρωτομαγιά με ομπρέλα και ψύχρα - Η Λάρισα στις 8 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 14:30
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο κέντρο της Λάρισας σε επιχείρηση μασάζ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:24
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 14:13
Μέτωπο για την υλοποίηση των ώριμων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας – Πρόσκληση σε Χατζηδάκη για αυτοψία στo πεδίο (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 29.04.2026 | 09:16
Τραγωδία στη Μαγνησία: Στα 96 της αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε μην αντέχοντας την απώλεια της κόρης της - ΕΛΛΑΔΑ | 29.04.2026 | 20:19
Τραγωδία στην Ηλεία: Κατέληξε ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το πατίνι








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed