ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά: Σπάνια τόση βαρβαρότητα για τη χώρα μας
«Πες μας πού είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό» - Συγκλονίζει ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν

«Πες μας πού είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό» - Συγκλονίζει ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν - Σεσημασμένη σπείρα «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από το στυγερό έγκλημα
Η ειδική ομάδα του Ανθρωποκτονιών που έχει συσταθεί για να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία σκιαγραφούν το προφίλ των τριών εισβολέων και από την άλλη, συνθέτουν το σκηνικό του θανάτου στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη.
Όλα δείχνουν ότι από κάπου η συμμορία των δολοφόνων ληστών έμαθαν για τα χρήματα που έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο, η οικογένεια του πιλότου. Τους παρακολουθούσαν ημέρες και κατέγραψαν όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους πριν περάσουν στην τελευταία και πιο ειδεχθή φάση του σχεδίου τους. Μέχρι και το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν ήταν άριστη γνώστης των πολεμικών τεχνών (έχει διακριθεί στο kick-boxing) φαίνεται πως είχαν υπόψη τους και για αυτό και την έδεσαν για να μη μπορεί να αντιδράσει και όταν έβαλε τις φωνές αποφάσισαν να της κλείσουν για πάντα το στόμα δένοντας τη πισθάγκωνα και προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάποια στιγμή άκουσε τον έναν από τους τρεις δράστες να λέει στην 20χρονη σύζυγο του «πες μας που είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει το πανελλήνιο
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Μάλιστα, τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας». Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες, προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.
Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας. Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.
Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες, προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Η δολοφονία της 20χρονης από τους τρεις δράστες
Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.
Οπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην Αστυνομία, οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους περίπου στις 4:30 τη νύχτα της Δευτέρας. Εδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Οπως ανέφερε ο 32χρονος, φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.
Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, λίγο μετά τις 5, οι τρεις ληστές με τις κουκούλες και τα πιστόλια, σπάνε το παράθυρο του υπογείου και γλιστράνε μέσα στο σπίτι. Στο καθιστικό, βλέπουν το σκυλί να γαβγίζει και με το κολάρο που φορούσε, το πνίγουν και το κρεμάνε στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Με σταθερά βήματα, ανεβαίνουν στη σοφίτα αρπάζουν τον 32χρονο πιλότο, τον πετάνε στο πάτωμα, τον φιμώνουν με μονωτική ταινία και τον δένουν χειροπόδαρα με το ίδιο σχοινί. Στη συνέχεια ορμάνε στην 20χρονη Καρολάιν η οποία προσπαθεί να αντισταθεί, άλλωστε γνωρίζει πολεμικές τέχνες και για να την ακινητοποιήσουν της δένουν με μια μπλούζα πισθάγκωνα τα χέρια. Αρχίζουν να τη βασανίζουν για να τους αποκαλύψει πού κρύβονται τα χρήματα και τα κοσμήματα μέχρι που της «πήραν» τη ζωή προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με τα χέρια ή με μαξιλάρι ενώ μάλιστα υπάρχει η μαρτυρία του 32χρονου που λέει ότι άκουσε, γιατί δεν είχε οπτική επαφή, τους δράστες να λένε «που είναι τα χρήματα, δώσε μας τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το παιδί». Το σκηνικό της φρίκης κράτησε περίπου μία ώρα μέχρις ότου οι ληστές να πάρουν τα χρήματα (περίπου 15.000 ευρώ) και να εξαφανιστούν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το προφίλ των δραστών, οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που εδρεύει στα δυτικά προάστια. Τα μέλη της, πιθανότατα είναι σεσημασμένοι με παρελθόν σε τέτοιου είδους χτυπήματα, που πίστεψαν ότι μπαίνοντας στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών
θα κάνουν τη μεγάλη μπάζα. Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται οτι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή dna. Παράλληλα, οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις απο γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.
- ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 23:01
Πρόεδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρόσωπα με βουλευτική ασυλία εργαλειοποιούν τη δίκη για τα Τέμπη και πουλάνε σόου - ΒΟΛΟΣ | 30.03.2026 | 22:12
Βόλος: Μέσα σε δύο μέρες, τρία παιδιά κηδεύουν και τους δύο γονείς τους - ΛΑΡΙΣΑ | 30.03.2026 | 22:06
Δύο συλλήψεις στην ΠΕ Λάρισας γιατί βοσκούσαν πρόβατα έξω από το μαντρί - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.03.2026 | 21:53
Φαραντούρης στο «Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας»: H Ευρώπη κλείνει τα μάτια στις σφαγές Χριστιανών στη Συρία (video) - ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 21:08
Φωτιά από έκρηξη μπουκάλας υγραερίου σε διαμέρισμα στου Γκύζη: Η φιάλη καρφώθηκε στο απέναντι κτίριο, απεγκλωβίστηκε ζευγάρι - ΔΙΕΘΝΗ | 30.03.2026 | 21:04
Bloomberg: Τα κράτη του Κόλπου έχουν εξαντλήσει σχεδόν όλα τα αποθέματα πυραύλων αεράμυνας - ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 20:53
Θεσσαλονίκη: Ημίγυμνη και με ζώνη στον λαιμό βρέθηκε νεκρή η 59χρονη στον Εύοσμο - ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 20:38
Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας: 57χρονος και 33χρονος οι νεκροί από ηλεκτροπληξία - Πώς έγινε το δυστύχημα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.03.2026 | 09:53
Τακουδης επικαιροποίηση: Κίνδυνος πλημμυρών στη Θεσσαλία Τετάρτη και Πέμπτη λόγω έντονων βροχών (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.03.2026 | 12:47
Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Erminio» – Στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» και η Θεσσαλία - ΕΛΛΑΔΑ | 30.03.2026 | 10:55
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Βρέθηκαν δύο νεκρές γυναίκες σε διαμέρισμα, έχει προσαχθεί ο γιός - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.03.2026 | 08:39
Καιρός: Διπλή κυκλογένεση στη Μεσόγειο φέρνει έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα, κινδυνεύει με πλημμύρες η Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 30.03.2026 | 09:54
Όταν η Μαρινέλλα συγκίνησε τη Λάρισα - Η τελευταία εμφάνιση της στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 30.03.2026 | 08:54
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 30.03.2026 | 11:29
Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο θρυλικός Βασίλης Γκούμας-είχε καταγωγή από τον Βόλο - ΒΟΛΟΣ | 30.03.2026 | 22:12
Βόλος: Μέσα σε δύο μέρες, τρία παιδιά κηδεύουν και τους δύο γονείς τους







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed