ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Οικογενειακή τραγωδία από το αιματοκύλισμα στη Μακρινίτσα : Νεκρά δυο αδέρφια Γιώργος και Κωνσταντίνα Τσάπα
Δράστης είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μακρινίτσας και του Βόλου από το άγριο φονικό, με θύματα δύο νεαρά αδέλφια.Η Μακρινίτσα θρηνεί για τον χαμό του Γιώργο Τσάπα, 30 ετών και της αδελφής του Κωνσταντίνας Τσάπα, 28 χρόνων, μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν και ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε και ο σύζυγος της 28χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση.Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.
Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο 30χρονος δέχτηκε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, η μία εκ των οποίων κάτω από την καρδιά, και κατέληξε επί τόπου.
Η 28χρονη αδελφή του έφερε πολύ σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Βόλου.Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι άνδρας της νεαρής γυναίκας της κατάφερε μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο άνδρας δέχτηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.
Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί. Ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας συνελήφθη τελικά περίπου στις 9.30 το βράδυ, στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων.

Ο 30χρονος Γιώργος Τσάπας
Το χρονικό της τραγωδίας :
Η τραγωδία σημειώθηκε στις 7 το βράδυ στο σπίτι των γονιών των δύο παιδιών, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η 28χρονη βρισκόταν με τη μητέρα της όταν στο σπίτι εισέβαλε ο πρώην σύζυγός της. Ακολούθησε έντονος καυγάς και τότε ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε στον λαιμό την 28χρονη ενώ τραυμάτισε στο πρόσωπο την πρώην πεθερά του. Τις κραυγιές της μάνας άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τον 30χρονο αδερφό. Ο 30χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του. Ωστόσο, ο δράστης τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι. Συγγενείς των δύο παιδιών αναφέρουν ότι ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει.

Η 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα
- ΔΙΕΘΝΗ | 19.06.2026 | 21:51
Βρετανία: Σύγκρουση τρένων στο Μπέντφορντ-αναφορές για πολλούς τραυματίες - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 19.06.2026 | 21:44
Στις ΔΑΟΚ ανατέθηκαν οι πληρωμές Νέων Αγροτών, μέσα Ιουλίου η β- δόση - ΒΟΛΟΣ | 19.06.2026 | 21:09
Βόλος: «Δεν πήρα ποτέ χρήματα από το παιδί», λέει ο 34χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 19.06.2026 | 21:04
Νεαρός βγήκε γυμνός στους δρόμους στο κέντρο της Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 19.06.2026 | 20:59
Γ. Λαμπρούλης: Το κράτος να διασφαλίσει την επιστημονική εκπαίδευση των επικουρικών γιατρών στα νοσοκομεία - ΛΑΡΙΣΑ | 19.06.2026 | 20:54
Φεστιβάλ Πηνειού: Χιλιάδες κόσμου στην κοίτη του Πηνειού σε μια συγκλονιστική πρεμιέρα (φωτ.) – Το σημερινό πρόγραμμα - ΛΑΡΙΣΑ | 19.06.2026 | 20:47
Ξύπνησαν μνήμες από Τέμπη: Αδερφή θύματος καταγγέλλει ότι έβαλαν δύο τρένα στην ίδια γραμμή στη Λάρισα - ΒΟΛΟΣ | 19.06.2026 | 20:28
Εκβίαζαν 50 μέρες τον 13χρονο στον Βόλο για να πάρουν 370.000 ευρώ: Φοβόταν για τη ζωή τη δική του και των γονιών του
- ΛΑΡΙΣΑ | 18.06.2026 | 11:50
Συνέλαβαν κτηνοτρόφο στην Ελασσόνα γιατί βοσκούσε τα πρόβατα έξω από το μαντρί του - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 19.06.2026 | 14:22
Ο εφοπλιστής Ζήσης Στυλιανός εξετάζει σοβαρά την εμπλοκή του στην ΑΕΛ! - ΒΟΛΟΣ | 19.06.2026 | 10:44
Βόλος: Φίδι εντοπίστηκε στην κουζίνα διαμερίσματος 4ου ορόφου [εικόνα] - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.06.2026 | 10:45
Πληρώστε τους αγρότες γιατί χάνετε την ύπαιθρο - ΛΑΡΙΣΑ | 18.06.2026 | 11:35
Από τη στεγη αυτή έπεσε ο ιερέας στο Βρυότοπο που νοσηλεύεται με πολλαπλά καταγματα στο πανεπιστημιακό (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 18.06.2026 | 09:59
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 18.06.2026 | 15:17
Παραδίδεται σε κυκλοφορία το πρώτο ενισχυμένο τμήμα της γραμμής Αθήνα-Λάρισα-Θεσσαλονίκη - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 18.06.2026 | 13:47
ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΛΑΡΙΣΑΣ






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed