ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Ο άτυχος γιατρός πήγε για τάμα και σκοτώθηκε σε γκρεμό
Ο αναισθησιολόγος Γιώργος Καραντινός πήγε να κάνει τάμα για το παιδί του - Παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό 8 μέτρων

Πατέρας τριών παιδιών και ένας από τους καλύτερους γιατρούς ο 65χρονος Γιώργος Καραντινός βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους με το θάνατό του.
«Πριν 5 ημέρες είχαμε κηδέψει τη μητέρα του και μου έλεγε πόσο πολύ τον είχε συγκλονίσει αυτό το γεγονός. Μετά έφυγε και πήγε στο Άγιο Όρος μαζί με άλλους τρεις φίλους από το νοσοκομείο. Νομίζω, με έναν πολύ καλό του φίλο γιατρό και άλλους δυο νοσηλευτές. Ήθελε καιρό να πάει στο Άγιο Όρος ο Γιώργος γιατί είχε κάνει ένα τάμα για το παιδί του, νομίζω. Αυτό που μαθαίνω εγώ από τους ανθρώπους που ήταν εκεί κοντά του, είναι ότι παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε σε μια χαράδρα βάθους 8 μέτρων. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και θα πήγαιναν οι άντρες της ΕΜΑΚ για να τον βγάλουν» λέει στο protothema.gr ένας πολύ καλός του φίλος.
Ο 65χρονος Γιώργος Καραντινός είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη.
Σοκαρισμένος από το τραγικό νέο ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης μέσω μηνύματός του ανέφερε: « Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του Γιώργου Καραντινού. Του καλού φίλου και συνεργάτη , του σπουδαίου γιατρού , του προοδευτικού ανθρώπου και κοινωνικού αγωνιστή.
Ο Γιώργος Καραντινός υπηρέτησε τους Ηρακλειώτες και το Ηράκλειο από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ηρακλείου εκλεγόμενος με τη Δημοτική μας Παράταξη , αλλά και ως γιατρός στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Ο Γιώργος σε όλη του τη διαδρομή ξεχώρισε για το ήθος του, την ευπρεπειά του, την ανθρωπιά και τη μαχητικότητά του .
Έφυγε πρόωρα ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει ως γιατρός, ως ενεργός πολίτης αλλά και ως άνθρωπος. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του, στις δύσκολες αυτές ώρες».
Ο γνωστός αναισθησιολόγος Γιώργος Καραντινός, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε σε γκρεμό στο Άγιο Όρος, επιστρέφοντας από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας. Μαζί του βρίσκονταν και κάποιοι άλλοι φίλοι του οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.
Πηγή protothema.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 19:11
Νέα εποχή από σήμερα για τα πειθαρχικά των δημοσίων υπαλλήλων - ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 19:07
Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία - ΔΙΕΘΝΗ | 01.01.2026 | 19:00
Κραν Μοντανά: 47 νεκρούς επιβεβαιώνει ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών - Νέα στοιχεία - ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 18:41
Πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 12:08
Αρκετά χιόνια ακόμη και τα πεδινά και κρύο προβλέπει για τον Ιανουάριο ο Φάνης Χατζηγρίβας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:21
Με λαμπρότητα και παρουσία των αρχών η πανηγυρική θεία λειτουργία για το νέο έτος στον Άγιο Αχίλλιο (ΦΩΤΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 01.01.2026 | 11:05
Σε ποια ζώδια θα μπει το 2026 με το δεξί: Οι τυχεροί του νέου έτους - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 08:59
Πέντε Λαρισαίοι εφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 07:38
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολικό ψύχος-εξπρές -Καρδίτσα ,Τρίκαλα με χιόνια - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 11:00
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 10:47
Με πληρωμές σε αγροτικό πετρέλαιο και υπόλοιπα Μέτρου 23 ανά 15ήμερο μπαίνει το 2026 - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 09:55
Χιονόνερο με αραιές νιφάδες στη Λάρισα- πολικές θερμοκρασίες- χιονίζει στα ορεινά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 20:12
Τακούδης: Στην κατάψυξη με μείον 4 βαθμούς αύριο και μεθαύριο η Λάρισα- χωρίς χιόνια τα πεδινά (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 09:42
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία το 2025 (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.01.2026 | 12:08
Αρκετά χιόνια ακόμη και τα πεδινά και κρύο προβλέπει για τον Ιανουάριο ο Φάνης Χατζηγρίβας










































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed