ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Παίρνει εξιτήριο η Μυρτώ μετά από 40 μήνες νοσηλείας στη Λάρισα
Εκδήλωση στο ANIMUS παρουσία Άδωνη Γεωργιάδη

Μετά από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Η 22χρονη σήμερα Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου τον Ιούλιο του 2012, θα βρεθεί και πάλι κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.
Τους τελευταίους 40 μήνες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS. Η παραμονή και νοσηλεία της νεαρής κοπέλας είναι ευγενική χορηγία της ANIMUS Α.Ε. τόσο προς την ίδια όσο και προς τον ΕΟΠΥΥ.
Αύριο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS,σε ειδική τελετή θα τιμήσει την Μυρτώ.
Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Υγείας Γεωργιάδης Άδωνις, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός Κωνσταντίνος, βουλευτές κομμάτων, δήμαρχοι, εκπρόσωποι ιατρικών και λοιπών φορέων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, ώρα 14:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS (8ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων).
Παράλληλα η εταιρία θα ανακοινώσει για την επέτειο των 10 χρόνων σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες μοναδικό τους κίνητρο θα έχουν την εξυπηρέτηση και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με αναπηρία.
- ΛΑΡΙΣΑ | 06.04.2026 | 10:43
Δύο Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 06.04.2026 | 10:37
ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας, Κεφαλογιάννης -Η δήλωση του Κώστα Τσιάρα - ΛΑΡΙΣΑ | 06.04.2026 | 10:25
Λιγότερος κόσμος στη σημερινή δίκη για τα Τέμπη, ομαλά κυλάει η διαδικασία νομιμοποιήσεων – 36 κατηγορούμενοι στο εδώλιο - ΕΛΛΑΔΑ | 06.04.2026 | 10:10
Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου: Ζει για τη δημοσιότητα, δεν θέλει να προχωρήσει η δίκη για τα Τέμπη - ΕΛΛΑΔΑ | 05.04.2026 | 20:09
Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονος βρέθηκε απαγχνονισμένος στο σπίτι του - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;» - ΒΟΛΟΣ | 05.04.2026 | 18:38
Με λαμπρότητα η Κυριακή των Βαΐων στον Βόλο(video) - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 05.04.2026 | 18:26
Δημ. Ωδείο Λάρισας: Απόψε μια σπάνια διεθνής συνάντηση σαξοφώνου υψηλού επιπέδου
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 12:55
Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές – Στα 74 ευρώ το στρέμμα η ενίσχυση στο βαμβάκι - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.04.2026 | 14:09
Τακούδης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από Μεγάλη Πέμπτη με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 13:42
Έφυγαν από τη ζωή πέντε Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 16:03
Ζωντάνεψε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η αγορά στη Λάρισα με ανοιχτά τα μαγαζιά (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 05.04.2026 | 00:53
Μπαλτζώης: Ο Τραμπ «τελειώνει» Ιράν και NATO - ΤΡΙΚΑΛΑ | 05.04.2026 | 12:09
«Λύγισε» ο Νίκος Πλακιάς για τα κορίτσια του: «Πάντα αυτές οι θέσεις στο τραπέζι θα είναι αδειανές» (video) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.04.2026 | 18:58
«Σιγοβράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ για τον χειρισμό της δεύτερης δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να κλείσουμε τα γραφεία μας;» - ΛΑΡΙΣΑ | 05.04.2026 | 13:44
Εγκαινιάστηκε το μικροβιολογικό εργαστήριο του Στεφ. Εσκίογλου στη Λάρισα











































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed