Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Έργα προυπολογισμού 135 εκ ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη Θεσσαλία

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αλλάζουμε τη Θεσσαλία

Έργα προυπολογισμού 135 εκ ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη Θεσσαλία
10.07.2020 | 14:14
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Ζαγορίν
Πανεπιστήμιο Frederick
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσίασε χθες ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό δημαρχείο του Κιλελέρ στον Θεσσαλικό κάμπο.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τις προσφωνήσεις από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την σπουδαιότητά του όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για έργα πνοής που θα αλλάξουν τη Θεσσαλία και θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή των πολιτών.

Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους περιφερειάρχες που θα συνδράμουν και θα προωθήσουν έργα. Τα χρήματα, σχεδόν 2,5 δισ. ευρώ είναι διασφαλισμένα και στη Θεσσαλία 60 έργα με προϋπολογισμό 135 εκατ. ευρώ, θα υλοποιηθούν και θα γίνουν πραγματικότητα.

 

Έργα προυπολογισμού 135 εκ ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη Θεσσαλία

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αλλάζουμε τη Θεσσαλία

Αισιόδοξος για την ταχεία υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τη στενή συνεργασία Δήμων και Περιφερειών εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σήμερα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Θεσσαλίας, η Ελληνική Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας , στο Κιλελέρ.

Όπως τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος για τη περιοχή της Θεσσαλίας έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, 60 έργα συνολικού προυπολογισμού 135 εκ ευρώ. Πρόκειται για έργα π ου θα αφήσουν στην περιοχή αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα ζωής σημείωσε ο υπουργός εσωτερικών και διευκρίνισε πως πρόκειται για έργα βελτίωσης δικτυων ύδρευσης , αγροτικης οδοποιίας και έργα περιβαλλοντικα

Ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε επίσης κατηγορηματικός ότι από το πρόγραμμα αφορά όλους τους Δήμους της χώρας και ξεκαθάρισε πως για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η αυτοδιοίκηση είναι μια και ενιαία μακριά από τις πολιτικές ταυτότητες

Έργα προυπολογισμού 135 εκ ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη ΘεσσαλίαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Bruno Coffe
Κοσμηματοπωλείο Πλίτση
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^