Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Απάντηση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για την ταλαιπωρία Λαρισαίας στα διόδια Πλαταμώνα

Τι ανταοπανντά η καταγγέλουσα

Απάντηση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για την ταλαιπωρία Λαρισαίας στα διόδια Πλαταμώνα
09.07.2020 | 10:56
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Ζαγορίν
Πανεπιστήμιο Frederick
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Σχόλιο για το δημοσίευμά σας της 6/7/2020 σχετικά με περιστατικό στον Σταθμό Διοδίων Πλαταμώνα
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου λειτουργεί έχοντας πάντα ως βασικό της μέλημα την ασφάλεια των οδηγών που χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και το περιστατικό που αναφέρετε στο δημοσίευμά σας και στην τηλεοπτική σας εκπομπή, για το οποίο θα θέλαμε να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις, μετά και τις αναλυτικές πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τα συστήματά μας.
Η οδηγός κα Γίτση πέρασε στις 13:39 με το αυτοκίνητό της από τον Σταθμό Διοδίων Πλαταμώνα, έχοντας πληρώσει τα διόδια μέσω του ηλεκτρονικού πομποδέκτη eway και χωρίς να έχει υπάρξει έως εκείνη τη στιγμή η οποιαδήποτε συνομιλία με τους υπαλλήλους των Διοδίων. Στο αίτημά της, έχοντας ήδη διέλθει από τον Σταθμό, να κάνει αναστροφή στη χοάνη, ενημερώθηκε πως η αναστροφή δεν επιτρέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας τόσο της ίδιας της οδηγού, όσο και όλων των υπολοίπων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις.


Στο περιστατικό ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας προκειμένου να προστατευθεί η οδηγός, το όχημά της και τα υπόλοιπα οχήματα, ενώ αυτοκίνητο του Αυτοκινητόδρομου έφθασε στο σημείο και στάθμευσε πίσω από το όχημα της οδηγού με φωτεινό βέλος για λόγους ασφαλείας και προστασίας των υπολοίπων οχημάτων – και όχι βέβαια γερανός για να της πάρει το αυτοκίνητο.
Η Τροχαία έφθασε εντός 10 λεπτών από την ειδοποίησή της, ενώ η οδηγός περίμενε κάτω από το σκέπαστρο. Στις 14:09, μισή ώρα από την είσοδό της στον Σταθμό Διοδίων, η οδηγός αποχώρησε από το σημείο με κατεύθυνση προς Πλαταμώνα.
Τονίζεται και πάλι η προτεραιότητά μας για την ασφάλεια όλων των οδηγών μέσω της τήρησης του Κ.Ο.Κ. και των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Η ανταπάντηση της καταγγέλουσας

Η Μαρία Γίτση απάντησε το μεσημέρι στην εκπομπή το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας, ότι τα όσα αναφέρει η εταιρεία είναι ανυπόσταστα και ότι η διέλευση που καταγράφηκε είναι του συζύγου της που επέστρεψε από το Λιτόχωρο στον Πλαταμώνα  όπου τη μετέφερε στο Κέντρο ΥγείαςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Bruno Coffe
Κοσμηματοπωλείο Πλίτση
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^