cosmos

Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλικά Σχόλια

Το Πάσχα της ελπίδας και της ζωής

Το Πάσχα που οι Έλληνες ισιώσαμε την καμπύλη...

Το Πάσχα της ελπίδας και της ζωής
19.04.2020 | 13:59
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Comfort Suites and Rooms
Ευθυμίου Red Inn
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Βρεθήκαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια των μνημονίων στη στενάχωρη θέση να γράφουμε πασχαλινό μήνυμα με την ευχή και την προσδοκία, ότι ως νεκραναστάσιμος λαός οι ελληνορθόδοξοι θα τα καταφέρουμε και θα ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Είναι όμως η πρώτη φορά που πέρα από την πίστη στον Υιό του Ανθρώπου, τον Υιό το Θεού, εναποθέτουμε τις όποιες ελπίδες και στον ίδιο αυτό καθαυτό τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με την ευχή να τα καταφέρει και να βγει αλώβητος από την πανδημία. Τον επιστήμονα, να μπορέσει να μας «δώσει τα φώτα του» και να ανακαλύψει σύντομα το πολυπόθητο εμβόλιο.

Τον γιατρό κι το νοσηλευτή για να μας παρέχει την τυχόν περίθαλψη αν παραστεί ανάγκη.

Τον άνθρωπο που συνέχισε να αψηφά τους κινδύνους και εργάστηκε όλο αυτό το διάστημ της καραντίνας για να μας παρεχει αγαθά και υπηρεσίες:

Τα παιδιά του ντιλίβερι, τους υπαλλήλους των δήμων στο Βοήθεια στο Σπίτι και στην κοινωνική πρόνοια, τους οδοκαθαριστές, τους υπαλλήλους των μάρκετ, των κρεοπωλείων και των αρτοποιείων, τους φαρμακοποιούς, τους εργαζόμενους στα Μεσα Μαζικής Ενημέρωσης, που μας μεταφέρουν τις ειδήσεις, από τις περιοχές όπου η πανδημία βρίσκεται στο κόκκινο (ρεπόρτερ, φωτογράφους, εικονοληπτες), τους κτηνοτρόφους και του αγρότες, που το μένουμε σπίτι, το μετέτρεψαν στο μένουμε χωράφι ή μαντρί, για να μην πεινάσουμε το χειμώνα. στους καθηγητές και τους δασκάλους που έκαναν την τηλεεκπάιδευση, σπαταλώντας αμέτρητες ώρες, από το σπίτι, για τα δικά μας παιδιά, τους αστυνομικούς που περιφρούρησαν τα μέτρα, τους οδηγούς φορτηγών που μετέφεραν αγαθά σε κάθε γωνιά της πατρίδας...

 Σε όλους αυτούς και κυρίως στους γιατρούς και νοσηελυτές των ΤΕΠ, που υποδέχονται με κίνδυνο τα περιστατικά, των ΜΕΘ που τα κουράρουν, τους διασώστες των ΕΚΑΒ που τα μετφέρουν στα νοσοκοεμία..

 Σε όλους αυτούς αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Οι Έλληνες ευγνωμονούντες...

Και σε όλους που πειθάρχηαν στα μέτρα, που δεν εθεσαν σε κίνδυνο άλλους συνανθρώπους τους, επιλέγοντας τον δύσκολο και πολυήμερο εγκλεισμό..

 Το φετινό Πάσχα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας σαν το Πασχα που ισιώσαμε την καμπύλη, που τα καταφέραμε και δείξαμε ότι οι Έλληνες μπορούμε

Καλό Πασχα και χρόνια πολλά...

Γ.Κ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλικά Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Γάλα Ζωής Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^