Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

ΑΝΑΒΟΛΗ 12ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λόγω κορωνοϊού

ΑΝΑΒΟΛΗ 12ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
09.03.2020 | 12:20
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

H Οργανωτική επιτροπή του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για 16-22 Μαρτίου 2020 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνεργαζόμενο φορέα το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, αποφάσισε, έπειτα από επικοινωνία με τους ανωτέρω φορείς, τη μετάθεση του Φεστιβάλ σε χρόνο ο οποίος θα ανακοινωθεί προσεχώς και εφόσον εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, COVID-19, στη χώρα μας.

Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, καθώς αποτελεί, για την Οργανωτική Επιτροπή, προτεραιότητα η ασφάλεια των προσκεκλημένων, των θεατών, των στελεχών του Φεστιβάλ αλλά και των πολιτών.
Τόσο το διαγωνιστικό όσο και ολόκληρο το πρόγραμμα, αφιερώματα, master classes και εργαστήρια, θα μεταφερθούν αργότερα και θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.
Η Οργανωτική Επιτροπή ζητά την κατανόηση των σκηνοθετών, των καλεσμένων επισήμων, των χορηγών και των πολυάριθμων εθελοντών καθώς η απόφαση ήταν επιβεβλημένη και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους.

Εκ της Οργανωτικής ΕπιτροπήςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^