Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

Απόβαση Γερμανών ακροδεξιών σε Έβρο και Μυτιλήνη

Εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συνοριοφύλακες στοΝ Έβρο

Απόβαση Γερμανών ακροδεξιών σε Έβρο και Μυτιλήνη
06.03.2020 | 10:15
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συνοριοφύλακες στο Έβρο και στέλνουν μήνυμα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες ότι δεν θα κάνουν την Ευρώπη σπίτι τους

Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του Die Linke για συντονισμένη επιχείρηση προσέγγισης των ελληνοτουρκικών συνόρων από γερμανικές νεοναζιστικές οργανώσεις, αντίστοιχη καταγγελία έκαναν πριν λίγες ώρες και πολίτες του Μυτιλήνης . Πρόκειται για μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland τα οποία αποβιβάστηκαν πριν λίγες ώρες στην Μυτιλήνη και έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τα τάγματα εφόδου που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή , βάζοντας στο στόχαστρο εργαζόμενους σε ΜΚΟ και αλληλέγγυους. Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της οποίας έχει πραγματοποιήσει προσκύνημα σε μνημείο για τις υπηρεσίες των στρατιωτών της Βέρμαχτ. Η καταγγελία αυτή έρχεται να προστεθεί στο κλίμα τρομοκράτησης που έχουν δημιουργήσει τις τελευταίες μέρες στο νησί τάγματα εφόδου, βάζοντας στο στόχαστρο εργαζόμενους σε ΜΚΟ και αλληλέγγυους.


Γερμανοί και Αυστριακοί ακροδεξιοί πόζαραν στον Έβρο τις προηγούμενες μέρες. Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), ανέβασαν μάλιστα φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Twitter από τον Έβρο. Στις φωτογραφίες διακρίνονται οκτώ μέλη της οργάνωσης, τα οποία κρατούν σημαίες του «Identity Movement», καθώς και αυτές της Ελλάδας και της Αυστρίας και ένα πανό που γράφει «Απαγορεύεται. Δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας». Σ- ένα εκ των tweet που ανέβασαν τα μέλη της οργάνωσης εκφράζουν «την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συνοριοφύλακες».

 

Απόβαση Γερμανών ακροδεξιών σε Έβρο και Μυτιλήνη

Απόβαση Γερμανών ακροδεξιών σε Έβρο και ΜυτιλήνηΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^