cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Λιακούλη: «Εδώ θάβουν τη Γυναικολογική αλλά η Λαμία τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»

«Είδα καλά ή με γελούν τα μάτια μου;»

Λιακούλη: «Εδώ θάβουν τη  Γυναικολογική αλλά η Λαμία τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
13.02.2020 | 12:28
Animus Benefits
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

«Είδα καλά ή με γελούν τα μάτια μου;» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Λίτσα Λιακούλη, η οποία αφήει αιχμές εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Λαμιώτης στην καταγωγής διοικητής της 5ης ΥΠΕ ευνοεί το νοσοκομείο της λαμίας στην προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού, εις βαρος του Γρενικού νοσοκομείου Λ΄ρισας και διοαίετρα της ΦΓυναικολογικής κλινικής του την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα και είχε αναρτήσει αιχμηρό δελτίο με φωτογραφίες, για την εγκατάλειψή της.

Συγκεκριμένα η κ. Λιακούλη σε δήλωσή της αναφέρει:

«Μόνο έκπληξη προκαλούν τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και η επιβεβαίωση αυτών από την ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τα οποία και κατόπιν σχετικής απόφασής της, προκηρύσσονται συνολικά εξήντα (60) θέσεις νέων ιατρών στην Θεσσαλία – και καλώς προκηρύσσονται – αλλά μόνο με τις είκοσι τρεις (23) να αφορούν στο Πανεπιστημιακό Λάρισας και μόλις πέντε (5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο πλέον απαξιώνεται παντελώς καθώς παίρνει μια θέση λιγότερη από όσες είχαν προκηρυχθεί.

Τρίβω τα μάτια μου και δεν μπορώ να πιστέψω όμως, ότι η πολύπαθη και πολυσυζητημένη στη Βουλή, Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν.Λ., θα υποδεχθεί … μηδέν (0) ιατρούς!

Η κλινική που είναι εγκαταλειμμένη και στα όρια λειτουργίας της, όπως ακριβώς και η παιδοχειρουργική .
Κι ας είχε δεσμευθεί αυτολεξεί ο Υφυπουργός Υγείας σε επίκαιρη ερώτησή μου στη Βουλή στις 29/11/2019 πως « στο 2020, η γυναικολογική – μαιευτική κλινική του Γ.Ν. Λάρισας θα αποκτήσει δύο ιατρούς»
Κι ας έλαβα την ίδια διαβεβαίωση από τον διοικητή της ΥΠΕ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου .
Κι ας έγινε αυτοψία από τον υποδιοικητή και υπεύθυνο των νοσοκομείων κ Παπαγεωργίου και είδε την τραγική κατάσταση με τα μάτια του.


Φοβάμαι ότι ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος των πολιτών της Λάρισας, εξυπηρετώντας και ικανοποιώντας τους πάντες, εκτός από αυτούς.

Είναι όμως πλέον, η εικόνα καθαρή.

Απαξιώνονται τα νοσοκομεία μας και οι δομές υγείας, έρχεται ως Μεσσίας ο κ. Υπουργός και μεταξύ «τύρου και αχλαδιού» με τους ημετέρους του, πετάει και την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων και αφήνει το σύστημα να «ζυμώνεται», τους πολίτες να αγανακτούν, αφού δεν υπάρχουν διοικήσεις, δομές, εξοπλισμός, ραντεβού, ράμματα και βαμβάκια, ώστε μοιραία όλοι να αναγκαστούν αναφωνήσουν «δώστε τα στους ιδιώτες, επιτέλους, να τελειώνουμε !»

Είναι το σχέδιό τους και είναι φανερό.
Είναι όμως ένα αδέξιο σχέδιο, ακριβώς γιατί είναι τόσο ορατό και τόσο προβλέψιμο.

Και για να καταλάβουμε πόσο αλήθεια παλαιάς κοπής είναι, μπορεί σήμερα να θάβουν τη γυναικολογική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, να βάζουν και την ταφόπλακα, συνειδητά και ανερυθρίαστα , την ίδια ώρα όμως ακυρώνουν την προκήρυξη για το νοσοκομείο της Λαμίας και αντί για 10 προκηρύσσουν 14 θέσεις ιατρών !
Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει λόγος η Λαμία να έχει προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με τη Λάρισα- ή μήπως υπάρχει;

Αυτός ο εμπαιγμός προφανώς και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτός ο εμπαιγμός προφανώς και δεν πρέπει να συνεχιστεί» .Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Agronuts
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Όλυμπος
AXON
Νέος Αγών
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^