Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Ισπανικό τηλεοπτικό συνεργείο στη Μαγνησία

Με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μαδρίτη

Ισπανικό τηλεοπτικό συνεργείο στη Μαγνησία
14.01.2020 | 21:21
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μαδρίτη και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, Ισπανικό τηλεοπτικό συνεργείο πρόκειται να επισκεφθεί τη Θεσσαλία το διάστημα 15-19 Ιανουαρίου στο πλαίσιο γυρισμάτων για τις ανάγκες των εκπομπών «Senderos del mundo» και «Turismo rural en el mundo» που θα προβληθούν, περί τα τέλη Φεβρουαρίου, από το δεύτερο κανάλι της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης RTVE. Στόχος της τηλεοπτικής παραγωγής είναι η προβολή και ανάδειξη χωριών, παραδοσιακών οικισμών, τοπίων και του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής στο κοινό της Ισπανίας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών στις οποίες πρόκειται να προβληθούν οι εκπομπές.
Το τηλεοπτικό συνεργείο προβλέπεται να επισκεφθεί το Βόλο, γραφικά χωριά του Πηλίου ενώ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια περιπατητική διαδρομή στο δάσος Φλαμουρίου και στη λίμνη Κάρλα. Η παραμονή τους στην περιοχή ολοκληρώνεται με επίσκεψη στους ιερούς βράχους των Μετεώρων.
Σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε μεταξύ άλλων «η παρούσα Περιφερειακή Αρχή θα είναι πάντα αρωγός και θα στηρίζει κάθε στοχευμένη δράση ανάδειξης και προβολής της Μαγνησίας εντείνοντας τις προσπάθειές της μέσα από την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει καταρτίσει, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, για το τρέχον έτος».
Τέλος, απεύθυνε πρόσκληση στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και του ευρύτερου τομέα του τουρισμού να συμμετέχουν στην ενημερωτική παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων στο Βόλο (Διοικητήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου και Αναλήψεως, τρίτος όροφος).Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^