Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Ήλθε, είδε όποιους ήθελε και... απήλθε!

Παράπονα για την υπουργο Νίκη Κεραμέως που δεν συναντήθηκε με τις δημοτικές αρχές Καρδιτσας και Λάρισας

Ήλθε, είδε όποιους ήθελε και... απήλθε!
14.12.2019 | 15:12
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

 Ήλθε είδε όποιους ήθελε και... απήλθε!

Ο λόγος για την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμεως, η οποία βρέθηκε χθες στη Λάρισα και το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Καρδίτσα, χωρίς να έχει συνάντηση με τις δημοτικές αρχές των δύο πόλεων, παρά το γεγονός ότι στην ομπρέλλα τους βρίσκονται τα περισσότερα σχολικά συγκροτήματα στους δύο νομούς, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά χθες το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης.

 Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η δυσαρέσκεια στο Δήμο Καρδίτσας, ο οποίος είχε συστήσει μία άτυπη επιτροπή για να συναντήσει την υπουργό για να της θέσει ακαδημαϊκά ζητήματα και διεκδικήσεις που σχετίζονται με την Καρδίτσα, όπως το γεγονός ότι ανέστειλε τη λειτουργία του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων, ή το ότι αισθάνονται αδικημένοι από το σχέδιο συγχώνευσης που υλοποίησε ο Γαβρόγλου, που πήρε μία ετοιμη και επιτυχημένη σχολή από την πόλη και τη μετέφερε στα γειτονικά Τρίκαλα, χωρίς ακαδημαϊκά ή άλλα κριτήρια, ή το ότι είναι η μοναδική πόλη χωρίς έδρα σχολής στη νέα αρχιτεκτονική του πανεπιστημίου.

 Η υπουργός λοιπόν δεν συνάντησε ούτε τη δημοτική αρχή της Καρδίτσας, παρά το γεγονός ότι ανήκει πολιτικά στον ίδιο χώρο...!Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^