Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δ. Αγιάς: Ξεχείλισαν οι χείμαρροι στα παράλια της Λάρισας! (video)

Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό -πλημμύρες και στα παρακάρλεια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δ. Αγιάς: Ξεχείλισαν οι χείμαρροι στα παράλια της Λάρισας! (video)
11.12.2019 | 15:32
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

 Τα ρέματα στα παράλια της Λάρισας έχουν κατεβάσει μεγάλη ποσότητα νερού με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην γέφυρα του Αγιοκάμπου, στην Κάτω Σωτηρίτσα και στη Βελίκα. Τα νερά έχουν περάσει μάλιστα πάνω από την γέφυρα του «Καλατράβα», ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και σπίτια που υπέστησαν ζημιές.

Ξεχείλισαν

 Σε

 

  Μιλώντας το μεσημέρι στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας ο δημαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουνταρας ανέφερε πως θα κηρύξει το δήμο σε κατασταση εκτακτης ανάγκης, καθώς έχουν υπάρξει ζημιές σε υποδομές και σε σπίτια, από τους χειμάρρους που κατεβάζουν νερό από τα ορεινά χωριά του Κισσάβου, όπου εβρεχε καταρρακτωδώς όλη τη νύχτα, μέχρι το μεσημέρι, ενώ προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα έχουμε και στα παρακάρλεια χωριά του δήμου, το Καστρί και το Καλαμάκι, αφού τα νερά έχουν υπερχειλίσει από την τάφρο και δεν φτάνουν στον τελικό παραλήπτη τη λίμνη Κάρλα...

 Σε

 Το παραλιακο οδικό δίκτυο έχει αποκοπεί, ενώ πλημμύρισαν σπίτια σε Σωτηρίτσα και Αγιόκαμπο, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες και στα ρέματα των Ηλεκτρολόγων και του Στομίου. Το νερό τρέχει με ορμή με αποτέλεσμα να υπερπηδήσει όλα τα σημεία  τα οποία είναι μη προσβάσιμα. Προβλήματα και στην Παλιουριά

 Σε

 Σε

  Επίσης ροβλήματα εντοπίζονται και στο Στόμιο, αλλά και τον Παλιόπυργο, όπου οι κάτοικοι λόγω των εργασιών στη γέφυρα έχουν αποκοπέι από το οδικό δίκτυο. Η βροχή τις απογευματινές ώρες κόπασε στα παράλια, αλλά οι χείμαρροι εξακολουθούν να κατεβάζουν μεγαλες ποσότητες νερού προς την παραλία, όπου έχει αποκοπεί ο δρόμος σε αρκετά σημεία, ενώ προβλήματα με μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα έχουμε και στην πόλη της Αγιάς.

Σε διάφορες περιοχές του νομού εντοπίζονται προβλήματα σε ορισμένους δρόμους, από φερτά υλικά, όπως στη Σπηλιά,, ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν όπου χρειάζεται για την απομάκρυνσή τους. Πλημμυρικά φαινόμεα έχουμε επίσης και σε Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό.

Σε 

Παραλιακός δρόμος που οδηγεί στη θάλασσα

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^