Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Διανομή τροφίμων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από το Δήμο Καρδίτσας

και τους Δήμους-εταίρους

Διανομή τροφίμων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από το Δήμο Καρδίτσας
02.12.2019 | 19:07
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Άρχισε και συνεχίζεται με υποδειγματικό τρόπο στους δικαιούχους του Δήμου Καρδίτσας

Διανομή τροφίμων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA
από το Δήμο Καρδίτσας και τους Δήμους-εταίρους

Με υποδειγματικό τρόπο άρχισε το πρωί της Δευτέρας η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του Δήμου Καρδίτσας. Στο χώρο του παλαιού 1ου Λυκείου όπου γίνεται η διανομή, βρέθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, όπως και η αρμόδια αντιδήμαρχος ευπαθών κοινωνικών ομάδων κ. Ουρανία Σούφλα καθώς και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Η. Σχορετσανίτης. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την αντιδήμαρχο για τη διαδικασία και τα είδη που διανέμονται. Όπως είπε η κ. Σούφλα “σήμερα 2/12//19 ξεκίνησε η διανομή του ΤΕΒΑ δικαιούχους. Η διανομή ξεκίνησε από το πρωί στις 8 και θα διαρκέσει μέχρι στις 6 το απόγευμα.
Όλοι οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με μήνυμα στο κινητό τους για την ώρα και την ημέρα.
Αύριο 3/12 συνεχίζεται η διανομή σε πολυμελείς οικογένειες.
Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε είναι είδη παντοπωλείου (τρόφιμα μακράς διαρκείας – κρέας -τυρί και είδη προσωπικής υγιεινής). Η διανομή θα γίνεται κάθε 2 μήνες. Γι’ αυτό το δίμηνο οι δικαιούχοι του Δήμου Καρδίτσας είναι 1830 οικογένειες.
Για πρώτη φορά η διανομή γίνεται με όλα τα προϊόντα συσκευασμένα σε πακέτο, χωρίς καθυστέρηση, και η αλλαγή έγινε αισθητή από τους δημότες”. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Σούφλα και συνεχάρη τόσο την ίδια όσο και όλους τους υπαλλήλους που ασχολούνται με τη διαδικασία της διανομής καθώς όπως διαπίστωσε η διαδικασία εκτυλίσσεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Στοιχεία για το πρόγραμμα
Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους πραγματοποιεί διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Η διανομή πραγματοποιείται σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται παρακάτω:
• Για το Δήμο Καρδίτσας το σημείο διανομής θα είναι το Παλαιό 1ο Λύκειο στην οδό Μυρμιδόνων και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 από 10:00 π.μ. έως 17:00 και την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 από 08:00 π.μ. έως 17:00,
• Για το Δήμο Σοφάδων, τα σημεία διανομής θα είναι το πρώην S/M CARREFOUR και το Κτίριο του Κέντρου Κοινότητας Παρατήματος Ρομά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 από 10:00 π.μ. έως 17:00 και την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 από 08:00 π.μ. έως 17:00,
• Για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το σημείο διανομής θα είναι το Δημαρχείο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 από 09:00 π.μ. έως 14:00,
• Για το Δήμο Αργιθέας, το σημείο διανομής θα είναι η Αγορασιά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 από 09:00 π.μ. έως 15:00,
• Για το Δήμο Μουζακίου, το σημείο διανομής θα είναι το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 από 09:00 π.μ. έως 15:00,
• Για το Δήμο Παλαμά, το σημείο διανομής θα είναι το Μουσών Μέλαθρο στον Παλαμά και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019 από 09.00 π.μ. έως 15:00.
Όλοι οι ωφελούμενοι ενημερώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων για τις ώρες διανομής, καθώς και το σημείο όπου θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν και θα πρέπει να επιδεικνύουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επίσημο έγγραφο απ’ όπου να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύουν οι υπηρεσίες των Δήμων κατά την επικοινωνία τους, για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

 Διανομή τροφίμων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από το Δήμο Καρδίτσας


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^