Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή

Γκλέτσος: «Θέλω άγαλμα ή δρόμο με το όνομά μου, μετά θάνατον» [βίντεο]

ΖΩΗ

Γκλέτσος: «Θέλω άγαλμα ή δρόμο με το όνομά μου, μετά θάνατον» [βίντεο]
03.10.2019 | 23:27
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Την «πετριά» του, όπως την χαρακτήρισε, αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος επιθυμεί ένα άγαλμα ή δρόμο με το όνομά του, μετά θάνατον.

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και είχε άκρως εξομολογητική διάθεση. «Παλαιότερα ήμουν ψώνιο (…) Καβάλησα λίγο το καλάμι από την καλή πλευρά. Ήταν διδακτικό όμως. Νιώθω ευτυχισμένος με τις επιλογές μου», ανέφερε.

Μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, ο κ. Γκλέτσος είπε: «Εχω περάσει πολλές αρρώστιες, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πέρασα από καρκίνο. Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει. Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου (…) Έχω κάνει καταχρήσεις. Και στο φαΐ και στο ποτό. Αλλά με μέτρο. Φοβόμουνα, είχα μια ανησυχία για την υγεία μου. Τώρα προσέχω πάρα πολύ την υγεία μου. Έπαθα πολλές φορές κρίσεις πανικού».

Για την αποκάλυψη που είχε κάνει για τη σεξουαλική του ζωή, δήλωσε: «Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε με έκανε να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ζωή γιατί λέγονταν διάφορα. Βγήκα είπα ότι το έκανα κι εγώ για να εμψυχωθούν και τα παιδιά και οι οικογένειες τους. Πριν από αυτή την δήλωση, μου είχαν έρθει γράμματα που μου έλεγε ότι αν το μάθει ο άντρας μου θα με σκοτώσει».
Βίντεο από τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου

«Με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου. Εχω μια πετριά περίεργη, με ενδιαφέρει μετά να μιλάνε για μένα. Το θέλω το άγαλμα, ένα αγαλματάκι το θέλω, το γουστάρω. Μετά θάνατον. Και έναν δρόμο με το όνομά μου “τέως δημάρχου Αποστόλου Γκλέτσου”, το θέλω. Αλήθεια, λέω. Θα το βλέπουν τα εγγόνια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^