Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Βόλος: Βρέφος με στερητικό σύνδρομο λόγω της ναρκομανούς μητέρας

Αφαιρείται η επιμέλεια

Βόλος: Βρέφος με στερητικό σύνδρομο λόγω της ναρκομανούς μητέρας
24.09.2019 | 10:57
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Βόλου προκειμένου να αφαιρεθεί η επιμέλεια βρέφους, που γεννήθηκε από ναρκομανή μητέρα, ηλικίας 24 ετών, στις 31 Αυγούστου, στο Νοσοκομείο Βόλου και να δοθεί πιθανότατα σε μέλη του συγγενικού της περιβάλλοντος. για βρέφος.

Συγκεκριμένα μετά τον τοκετό στα τέλη Αυγούστου το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ενημέρωσε την Εισαγγελία Βόλου ότι η μητέρα του μωρού είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως για να γεννήσει ήταν ανένδοτη και ήθελε ηρωίνη, και τελικά της χορηγήθηκε μεθαδόνη.

Το ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι το μωράκι, ένα κοριτσάκι, γεννήθηκε υγιές, αν και παρουσίαζε στερητικό σύνδρομο, ενώ υπάρχει και υποστηρικτικό περιβάλλον για την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν. Αν όντως υπάρχει θέμα ακαταλληλότητας περιβάλλοντος ίσως να μην αποφασιστεί ολική αφαίρεση της επιμέλειας, αλλά μερική, με την προϋπόθεση ότι ο παππούς και η γιαγιά θα επωμιστούν συγκεκριμένες ευθύνες.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^