Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Σύσκεψη για τα προβλήματα των καρκινοπαθών ζητά ο Κόκκαλης

Πανθεσσαλικού χαρακτήρα

Σύσκεψη για τα προβλήματα των καρκινοπαθών ζητά ο Κόκκαλης
22.09.2019 | 15:38
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Animus Benefits
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Τη διεξαγωγή πανθεσσαλικής σύσκεψης υπό την εποπτεία του νέου διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών βουλευτών, των εκπροσώπων της ιατρικής κοινότητας και των Συλλόγων Καρκινοπαθών, ζητά ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Το αίτημα αφορά στην άμεση ανάγκη επίλυσης του μείζονος προβλήματος χορήγησης φαρμάκων στους ασθενείς και διατυπώθηκε από τον κ. Κόκκαλη στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και συγκεκριμένα με την πρόεδρο κ. Ιώαννα Καραβάνα και την αντιπρόεδρο κ. Όλγα Τσιούρβα.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς με τον κ. Κόκκαλη να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η συνέπεια της πολιτείας απέναντι σε συμπολίτες που βιώνουν καθημερινά μαζί με της οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το δικό τους Γολγοθά, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε ως οργανωμένο κοινωνικό κράτος».
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κόκκαλης δεσμεύτηκε για τη διατήρηση μίας ανοιχτής γραμμής με το Σύλλογο σε ότι αφορά ζητήματα που προκύπτουν.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^