Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Γιατί κλείνουν κάθε τρεις και λίγο οι σήραγγες Τεμπών- υπάρχει τεχνικό πρόβλημα;

Θα μας ενημερώσουν οι βουλευτές;

Γιατί κλείνουν κάθε τρεις και λίγο οι σήραγγες Τεμπών- υπάρχει τεχνικό πρόβλημα;
19.09.2019 | 19:49
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Animus Benefits
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

 Τελικά τι συμβαίνει και κάθε τρεις και λίγο κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών για εργασίες συντήρησης. Θα υπάρξει κάποια υπεύθυνη ενημέρωση από την εταιρεία αν αυτό είναι φυσιολογικό και σύνηθες στα τεχνικά χρονικά, σήραγγες που παραδόθηκαν πριν από 3 χρόνια στην κυκλοφορία να κλείνουν τόσο συχνά (υπολογίζουμε δύο φορές το μήνα για 2-3 μέρες τουλάχιστο). Τώρα πληροφορούμεστε ότι θα κλείσουν από Δευτέρα 23 ως Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, από το βράδυ μέχρι το πρωί...

  Κυκλοφορούν κάποιες φήμες στον τεχνικό κόσμο της Θεσσαλίας ότι δεν έγινε σωστά ο υπολογισμός απαγωγής των καυσαερίων από τα κινούμενα οχήματα και για αυτό υπαρχει ανάγκη συχνά να διακόπτεται η λειτουργία τους.. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι αληθές, για τούτο αναμένουμε μία υπεύθυνη ενημέρωση Και φυσικά αναμένουμε από τους βουλευτές του Νομού -είναι χρέος τους φρονούμε- να μας ενημερώσουν ρωτώντας τον καθ ύλην αρμόδιο υπουργό Υποδομών, αν προτίθεται η εταιρεία να εφαρμόσει επιτέλους την αναλογική χρέωση διοδίων, τώρα που έχουν κατασκευαστεί σχεδόν όλα τα πλευρικά κατά μήκος της Θεσσαλίας και αν έχει δικαίωμα με βάση τα όσα έχει ψηφίσει η Βουλή να χρεώνει το Μοσχοχώρι με 4 ευρώ που σημαίνει 0,10 ευρώ το χιλιόμετρο για όσους κινούνται στα 40 χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Βόλο και το αντίστροφο.

 Καλό θα ηταν επίσης να μας ενημέρωναν και πότε σκοπεύει η εταιρεία να παραδώσει και τη μελέτη για τον ολοκληρωμένο κόμβο στον Πυργετό, για να μάθουμε αν σε αυτό τον τόπο έχουμε δημοκρατία ή εταιρική διακύβερνηση, τουτέστιν κυβερνούν οι εταιρείες και τα κονσόρτσιουμε ξένων τραπεζών και κατασκευαστικων.. .

Ζητάμε πολλά;

 Γ.Κ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^