Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Κολύμβησαν στα … κύματα της Βελίκας

14ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος «Φιλοκτήτης»

Κολύμβησαν στα … κύματα της Βελίκας
15.09.2019 | 20:46
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Animus Benefits
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Τα 3 με 4 μποφόρ που έπνεαν στα παράλια της Λάρισας καθυστέρησαν την έναρξη του, ωστόσο δεν εμπόδισαν τους κολυμβητές να πάρουν μέρος στον 14ο Κολυμβητικό Μαραθώνιο «Φιλοκτήτης» και να δηλώσουν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους και την άψογη διοργάνωση.


width=1280

Στον αγώνα συμμετείχαν δεκάδες αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας, ακόμη και από το εξωτερικό και μάλιστα πολλοί για πρώτη φορά. Στον αγώνα πήραν μέρος, άτομα με ειδικές ικανότητες όπως, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος που τόνισε ότι ενθουσιάστηκε και κάλεσε κι άλλους στον επόεμνο αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή γιατί «το κολύμβι σημαίνει ζωή».


width=1280

Μύνημα έστειλε και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου, νεφροπαθείς και αθλητής στίβου, πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Λονδίνο και τερμάτισε έβδομος, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε στον κολυμβητικό μαραθώνιο και δήλωσε εντυπωσιασμένος.


width=1280

Παράλληλα κάλεσε τους ανθρώπους να γίνουν δωρητές οργάνων για να βοηθήσουν συνθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ό ίδιος πήρε μόσχευμα από την μητέρα του.


width=1280
width=1280

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία της Βελίκας, μπροστά από το Club Sritaki και παρακολοθούσαν τον αγώνα, όμως, περισσότερο,ο 14χρονος Γιώργος Μουστάκας από τη Λάρισα που πήρε μέρος για πρώτη φορά και τα άτομα με ειδικές δεξιότητες που απέδειξαν ότι ο «αθλητισμός είναι για όλους και χαρίζει υγεία».


width=1280

Ο «Φιλοκτήτης» αποτελεί εδώ και 14 συνεχή χρόνια, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και ο μοναδικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης που διεξάγεται στο νομό Λάρισας, είπε, ο υπέυθυνος του αγώνα κ. Ζαχαρίας Αλεξανδράκης, που ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και όσους βοήθησαν, άλλος ένας αγώνας να στεφθεί με επιτυχία, υποσχόμενος ότι ο 15ος θα έχει πολλές εκπλήξεις. Φέτος μπήκε για πρώτη φορά ο αγώνας των 1500 μ. του χρόνου, ίσως, υπάρξει και τρίτος αγώνας.
Τα εύσημα ανήκουν στους διοργανωτές για την επιτυχία των αγώνων και ιδιαίτερα στις εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν τους αθλητές να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους με ασφάλεια.

ert.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^