Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Αφιερωμένη στους Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη η χρονιά

Αναζητείται οπτικό υλικό από την καριέρα τους

Αφιερωμένη στους Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη η χρονιά
11.09.2019 | 18:36
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
alphawood
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τον άδικο χαμό των δύο διεθνών άσων Κουκουλίτσιου και Μουσιάρη, το Σωματείο της ΑΕΛ και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αφιερώνουν την φετινή χρονιά στην μνήμη τους.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα της να φέρει ειδικό σήμα για την συμπλήρωση των 40 χρόνων με το μήνυμα «40χρόνια ζουν... αυτοί μας οδηγούν» παραπέμποντας στο γνωστό σύνθημα των Ιερολοχιτών στο πανό που είχαν αναρτήσει σε εντός έδρας αναμέτρηση μερικές ημέρες μετά το τραγικό γεγονός.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι αρχικά να τιμήσει την μνήμη των δύο αδικοχαμένων και έπειτα να παρακινήσει τους υγιείς φιλάθλους όλων των ομάδων και να ξεκινήσει μία καμπάνια για την αναζήτηση οπτικού υλικού της εποχής με την συμμετοχή των δύο Δημήτρηδων ώστε να έχουν τη δυνατότητα και οι νέες γενεές να απολαύσουν την ποδοσφαιρική μαγεία των δύο Λαρισαίων άσων, που τόσο εξυμνούν με τα λόγια τους όσοι είχαν την τύχη να τους απολαύσουν από κοντά.

Παρατίθεται μάλιστα την καριέρα τους ώστε να βοηθηθεί η αναζήτηση του υλικού από ιδιωτικές και προσωπικές συλλογές. Επίσης να αναφέρουμε ότι και οι δύο αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων το 1978-79.

Αφιερωμένη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατασκευή του λογότυπου, θα πρέπει να ειπωθεί στον γραφίστα Νίκο Χουλιάρα, ο οποίος ανταποκρίνεται πάντα θετικά στο κάλεσμα του Σωματείου και προσφέρει τις υπηρεσίες του.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Όλυμπος-Κλιάφα
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^