Εκτός από το love story που είναι εγγυημένη επιτυχία, ακόμη ένας λόγος που το σίριαλ κάνει πάταγο είναι ο πρωταγωνιστής του.

 

Έρχεται στην Ελλάδα ο Τζαν Γιαμάν;

Ο Τζαν Γιαμάν ανακηρύχθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό ως «tvs top leading man» ως δηλαδή ο κορυφαίος πρωταγωνιστής για το 2019, κερδίζοντας με τεράστια διαφορά τον ¨αντίπαλό» του Τζένσεν Ανκλες.

 

Πέρσι ο Τζαν μάλιστα έλαβε την Χρυσή Πεταλούδα Καλύτερου Ηθοποιού Ρομαντικής Κωμωδίας το 2018 για τον ρόλο του στην σειρά Φτερωτός Θεό, αποδεικνύοντας πως είναι ένα ανερχόμενο αστέρι.

Πανζουρλισμός για τον Τζαν

Ο Τούρκος ηθοποιός που μάλιστα είναι και δικηγόρος αφού έχει τελειώνει νομική, έχει αρχίσει να κάνει περιοδείες ανά την Ευρώπη με τελευταίο σταθμό την Νάπολη όπου και έγινε πανζουρλισμός.

 

Η μεγάλη απήχηση που έχει η σειρά έχουν κάνει τον Τούρκο ηθοποιό ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να τον δούμε και στην χώρα μας εντός του έτους.

 

Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός

Ο Τζαν Γιαμάν είναι Τούρκος ηθοποιός και δικηγόρος.

 

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πατρικοί παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από την Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Fuat Yaman.

 

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο Bilfen Kolej και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα.

Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012.

 

Από τον Νοέμβριο του 2018 έχει σχέση με την συνάδελφό του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Φτερωτός Θεός, Ντεμέτ Οζντεμίρ.

 

Θα συνεχίσει ο «Φτερωτός Θεός»

Οσο για το αν θα συνεχίσει ο « Φτερώτος Θεός» από Σεπτέμβριο να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, η απάντηση είναι φυσικά ναι.

 

Το μόνο που μένει να μάθουμε από τον σταθμό είναι αν ο « Φτερωτός Θεός» θα αλλάξει ώρα λόγω του νέου προγράμματος, ή θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας στις 8:50.