Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Οι μκροί κατασκηνωτές μαθαίνουν να οδηγούν υπεύθυνα!

Mαθητές δημοτικών της Λάρισας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Οι μκροί κατασκηνωτές μαθαίνουν να οδηγούν υπεύθυνα!
22.08.2019 | 16:55
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Τα παιδιά του 4ου και του 14ου δημοτικού σχολείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων “Κατασκήνωση στην Πόλη” έκαναν έναρξη της γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου με την επίσκεψή τους στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και εκπαιδεύτηκαν με τρόπο παιγνιώδη και βιωματικό στις βασικές αρχές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δοκιμάζοντας τις οδηγικές τους ικανότητες στα μικρα οχήματα του πάρκου.

Τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν στα θέματα της οδικής ασφάλειας και των κανόνων οδήγησης με την εμψύχωση και καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και προπονήτριας ποδηλασίας Εύης Ευαγγέλου. Στη συνέχεια, με μεγάλο ενδιαφέρον, ακολουθώντας τις αρχές του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εφάρμοσαν τη νέα γνώση και οδήγησαν τα ειδικά μικρά οχήματα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Οι μικροί κατασκηνωτές υποσχέθηκαν πως θα τηρούν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους φεύγοντας από το πάρκο με χαρούμενη διάθεση και μεγάλο ενθουσιασμό.

Την ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική δράση της κυκλοφοριακής αγωγής θα παρακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δομές του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη”, ένα πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που προσφέρει πολλές εμπειρίες στα παιδιά με στόχο την ψυχαγωγία και την εκπαιδευσή τους σε δεξιότητες ζωής.Οι μκροί κατασκηνωτές μαθαίνουν να οδηγούν υπεύθυνα!


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^