Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Mουτζούρωσαν το γκράφιτι του Νίκου Γκάλη!

Καταδικάζει την ενέργεια ο ΠΣΑΚ

Mουτζούρωσαν το γκράφιτι του Νίκου Γκάλη!
20.08.2019 | 17:20
Animus Benefits
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Εδώ και αρκετό καιρό ένα όμορφο γκράφιτι, στο οποίο απεικονίζονταν ο θρυλικός Νίκος Γκάλης, έδινε τον δικό του τόνο σε έναν τοίχο της Αθήνας.

Δυστυχώς, όμως, οι γνωστοί άγνωστοι βάνδαλοι έδρασαν και πάλι! Όπως διαπιστώνει κανείς κατέστρεψαν το γκράφιτι αφού μουτζούρωσαν το πρόσωπο του «Γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, γράφοντας παράλληλα το όνομα του «αιώνιου» αντιπάλου του Άρη, τον ΠΑΟΚ…

Το μήνυμα του ΠΣΑΚ προς τους βάνδαλους:

«Πόσο ντροπή; Εσύ που κατέστρεψες το εκπληκτικό γκράφιτι του «θρύλου» να ξέρεις πως χάρη σε αυτόν και την παρέα του, τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται σήμερα με τον αθλητισμό και σίγουρα πολλοί συγγενείς σου!».

<blockquote class=twitter-tweet data-lang=el><p lang=el dir=ltr>Πόσο ντροπή? <br>Εσύ που κατέστρεψες το εκπληκτικό γκράφιτι του «θρύλου» να ξέρεις πως χάρη σε αυτόν και την παρέα του, τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται σήμερα με τον αθλητισμό και σίγουρα πολλοί συγγενείς σου! <a href=https://t.co/A4DZrfegGd>pic.twitter.com/A4DZrfegGd</a></p>&mdash; PSAK (@i_psak) <a href=https://twitter.com/i_psak/status/1163791306415575041?ref_src=twsrc%5Etfw>20 Αυγούστου 2019</a></blockquote>
<script async src=https://platform.twitter.com/widgets.js charset=utf-8></script>Mουτζούρωσαν το γκράφιτι του Νίκου Γκάλη!


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Agronuts
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Όλυμπος
AXON
Νέος Αγών
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^