Ειδήσεις, νέα για Ελλάδα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Δάκτυλος εμπρηστών η φωτιά στην Εύβοια;

Τι λέει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής

Δάκτυλος εμπρηστών η φωτιά στην Εύβοια;
14.08.2019 | 21:11
thesnea.gr

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια είναι έργο εμπρηστών, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την πρώτη στιγμή πέρα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης, πήγε στο σημείο και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του ΠΥ. Όλες οι πληροφορίες που είχαν από την αρχή οι πυροσβέστες οδηγούσαν στο ενδεχόμενο για εμπρησμό, όμως τώρα υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις και πληροφορίες ότι ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά που έκαψε χιλιάδες στρέμματα. Όλα ξεκίνησαν,σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής που μεταφέρει το ρεπορτάζ του Open, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ένα άτομο ή και δύο, το οποίο εκινείτο με όχημα ανάμεσα στα χωριά Σταυρός και Μακρυμάλλη, στις 3.15 το ξημέρωμα, σταμάτησε επί του επαρχιακού δρόμου, αποβιβάστηκε και κινήθηκε περίπου 50 μέτρα μέσα στο δάσος. Εκεί έβαλε την πρώτη φωτιά. Δεν σταμάτησε εκεί. Επέστρεψε στο ΙΧ. επιβιβάστηκε, συνέχισε για 100 μέτρα τη διαδρομή του, σταμάτησε ξανά και περπάτησε πάλι μέσα στο δάσος και άναψε εκεί τη δεύτερη εστία. Ακολούθως με τον ίδιο τρόπο έβαλε την τρίτη και τελευταία φωτιά. Από εκεί εξαφανίζεται στην περιοχή ο εμπρηστής ή εμπρηστές και οι Αρχές τον αναζητούν.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Ελλάδα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^